Jump to content

Μνημες για DFI SLi-DR???

micron

Recommended Posts

Μια και εχω και Patriot ΤCCD μια χαρα ειναι αλλα 302MHz με 2.7V οπως τα G.Skill δεν πανε γυρω στα 280MHz τις εφτασα με 2.8V 2.5-4-4-8 1Τ στον P4 κανουν relax στα 2.5V 240ΜΗz 2.5-3-3-7 με PAT on.....

Μπορω να εχω ενα ζευγαρι G.Skill που να πηγαινουν 300+ και να κανουν μονο 250ευρω????Κλαψ....μαλλον όχι!!! :021:

Τεταρτη παιζει να παω Αθηνα για δουλειες.Υπάρχει κανενα μαγαζί στη στουρναρη που να φερνει patriot?[Ακυρη ερωτηση αλλά δεν αντεξα...]

μια τελευταια ερωτηση και τελος το πρήξιμο!!

Αναμεσα σε pqi turbo pc3200 και patriot pc3200 XBLK ποια θα διαλεγατε??

Συμφωνα με τη λίστα του XS ειναι tccd [pqi turbo pc3200 2-2-2-5]

Αλλά βεβαια έτσι όπως τα χουν κανει δε μπορεις να εισαι σίγουρος για τίποτα

Προσωπικα... PQI. Πατριοτ εχω δει "εκτος review" μονο στον Thor. PQI εχουν αρκετοι τριγυρω. Καμμια 270@2.5-3-3 να περιμενεις...

εστειλα mail στο pc-memory και μου ειπαν ότι μόλις ξεστοκαρουν τα 512 kits δε θα ξαναφερουν pqi...όποιος εχει υπ όψην καποιο ευρωπαϊκό site που τις πουλαει και φερνει ελλαδα ας κανει ενα κόπο να γραψει το link!

ευχαριστω!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.