MADKiller7 Ιούνιος 1, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ωραιο αυτο με το πληκτρολογια,λεω να το δοκιμασω και εγω.Ταση απο την ps2 παιρνεις απο το καλωδιο ή απο καποιο αλλο σημειο μεσα που εχει τασηκαλυτερα παρε απο καποιο μολεξ ρευμα και οχι απο την ps2,εκτος και αν δεν σε νοιαζει το καμμενο πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιούνιος 1, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Επειδη κι εγω το ψιλοσκεφτομαι αυτο με το πληκτρολογιο.Γιατι να καει?..απο δικο μας λαθος πανω στην πλακετα η να μην φτανει το ρευμα απο την ps2 και να χαλασει το keyboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 1, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 αυτο εννοω μηπως χαλασει η πλακετα.δεν ειναι και λιγο αν εχεις καλο πληκτρολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιούνιος 1, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 ναι οκ εγω πχ τωρα με το wireless που πηρα ψιλοφοβαμε να το πειραξω.Ασε που δεν νομιζω να επαρκουν οι μπαταριες για ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Ιούνιος 1, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Σε wireless....ασε καλυτερα ρε. Μην κανεις καμια @@@ια...παρε απο το πλαισιο κανα δυο turbo-x,(3-4 ευρω εχει) πειραματισου και μετα αν δεν τα καψεις πανε στο ασυρματο...:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.