Jump to content

UPS πρόβλημα

_daemon_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και 2 χρόνια περίπου (μπορεί και λίγο παραπάνω) είχα αυτό το UPS: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=150118&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Τώρα προφανώς η ζωή της μπαταρίας μας έχει αφήσει και το βράδυ ακόμα και μια μικρή αυξομείωση να χει το ρεύμα κλίνει το pc.

1. Να αλλάξω μπαταρία και αν ναι από που θα πάρω την καινούργια κ.ο.κ

2. Να αγοράσω νέο ups

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :001:

Τόσο φτηνό που είναι το συγκεκριμένο, πάρε καινούριο UPS καλύτερα. Θα έχει και 2 χρόνια εγγύηση.

:001:

Μπορεί να φταίει η μπαταρία, μπορεί και όχι. Στην Καλαμακίου (ή Αγίου Δημητρίου) υπάρχει ένας τύπος (Ηλεκτρονική ανάπτυξη) που φέρνει σχεδόν τα πάντα απο μπαταρίες. Κόβοντάς το απο την φωτο, πρέπει να παίρνει μπαταρία σαν και αυτή που έχω στο wattpower. Η καινούργια κόστισε 15€. Τώρα αμα χάλασε κάτι απο το ηλεκτρονικό κύκλωμα, απλά θα πετάξεις 15€.

Έχω και εγώ το ίδιο δεν έχω κανένα πρόβλημα, πιστευώ πως θα τα έχει παίξει η μπαταρία...κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα του UPS να δείς εκεί στοιχία...

Μπορει να το φορτωσες με καινούργιες συσκευές που έβαλες πάνω και να μήν τις σηκώνει.Κυρίως άν έβαλες κανέναν παραπάνω δίσκο...όπως είπε ο y3k βάλε το πρόγραμμα του και δές τι προειδοποιήσεις λεει?

Η y3k please. :064:

A! κάτι που ξέχασα, στα χαρτία του UPS λεει πως θέλει άλαγμα η μπαταρία κάθε 1.5-2 χρόνια... οπότε είναι η μπαταρία 100%

σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ώρα που αφιερώσατε :001:

θα πάω για μπαταρία

Στην οδο Στουρναρη διπλα στο Game Corner??Ενα "κοκκινο" γωνιακο μαγαζι υπαρχει ενα μικρο μαγαζακι που φερνει οποιαδηποτε μπαταρια...πηγαινε του την παλια σου αφου τη βγαλεις με πολυ προσοχη...αν εχεις αμφιβολιες για τον τροπο πηγαινε ολο το ups μπορει να ειναι ακομα φορτισμενη αρκετα....απ οτι θυμαμαι οι μπαταριες κοστιζαν απο 15-30 ευρα..ελπιζω να βοηθησα

Στην οδο Στουρναρη διπλα στο Game Corner??Ενα "κοκκινο" γωνιακο μαγαζι υπαρχει ενα μικρο μαγαζακι που φερνει οποιαδηποτε μπαταρια...πηγαινε του την παλια σου αφου τη βγαλεις με πολυ προσοχη...αν εχεις αμφιβολιες για τον τροπο πηγαινε ολο το ups μπορει να ειναι ακομα φορτισμενη αρκετα....απ οτι θυμαμαι οι μπαταριες κοστιζαν απο 15-30 ευρα..ελπιζω να βοηθησα

μήπως τυγχάνει να είσαι και ο ιδιοκτήτης αυτού του μαγαζιού? ( χαχα, πλακα κάνω :001:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.