Jump to content

Γεια σας!

falkonr

Recommended Posts

εχω ενα νετκαφε στην επαρχια με 10 pc παραλληλα εμπορευομαι οτι εχει σχεση με pc.Αυτες τις μερες θα ανοιξω ενα μεγαλυτερο μαγαζι σε μια καλυτερη περιοχη ,σκοπευω λοιπον να σκοτωσω οτι παλια σαβουρα εχω στο μαγαζι μου (βλεπε p4 2.8-kingston 1gb-400-fx 5700le 256-κτλ)αφου δε μπορω να τρεξω σε σεβαστα framesps ουτε το cossacks 2 που κυκλοφορισε μολις και ειναι και το αγαπημενο μου game.ψαχνοντας λοιπον στο net να μαθω πεντε πραγματα ωστε να επιλεξω τα καταλληλα μηχανηματα ειδα οτι εχω μαυρο σκοταδι παρολο που λεγομαι και εμπορος και τα αγοραζω και χονδρικη,ψαχνωντας ειδα οτι στο φορουμ αυτο ειστε αρκετα προχωρημενοι και ετσι εκανα την εγγραφη σημερα και egina μελος μπας και με βοηθησετε να αποφασησω....

ρωταω λοιπον και εκλιπαρω για βοηθεια-τι μηχανηματα πρωτεινετε να φτιαξω ωστε να πληρωσω περιπου 1000 ευρω λιανικη μονο για τη κεντρικη μοναδα

και να τρεχουν με περηφανεια για μια διετια

thanks ;)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Mια που ειναι για παιχνιδια μονοδρομος ο Α64

Α64 939 στα 3000+/3200+ οποιον απο τους 2 θες.. 120-140 euro

Μητρικη MSI K8N Neo4 F 100 euro

Vga οποιαδηποτε μαρκα GeForceFX6800 (οι φτηνοτερες ξεκινανε απο 250 και φτανουν μεχρι 310)

Hard disk 120Gb 100euro

Memory 1GB 2x512 100-120 euro

Τροφοδοτικο HEC/Fortron >400Watt 80-100 euro

Συνολο κανα 700-800 χωρις φπα....

Λοιπόν απο e-shop βρίκα

GIGABYTE GA-K8NXP SLI + GV-3D1 RETAIL (ΜΕ 6600GT Dual VPU (504Ευρώ))

CORSAIR XMS 512MB DDR500 HEAT SPREADER (238Eυρώ)

AMD ATHLON 64 3000+ 1.80 GHz VENICE SOCKET 939 BOX (158.82 €)

WESTERN DIGITAL RAPTOR 360GD 36,7GB 10,000RPM SERIAL ATA (104.50 €)

Case KOYTI HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 WHITE (77€)

TOTAL 1082.32€ μέ φπα! Υπέρβαλα 82,32€ πιράζει????? :047:

Ρε συ (παραδοξως) το συστημα που προτεινει ο πικατσου ειναι καλυτερη φαση απο το δικο μου... Αν οι τιμες ειναι οκ...(δεν το τσεκαρα) ειναι καλη περιπτωση η giga 3d1 στα 500 ευρω για μητρικη και καρτα....

Απλα βγαλε την μνημη corsair που κανει 230 ευρω και βαλε 1 gigabyte twinmos/kingston του κιλου.... και αλλαξε τον raptor @100euro με εναν 120 αρη στα 10-20 ευρω φτηνοτερα και σου μενουν και λεφτα για ενα τροφοδοτικουλι μια που το συστημα του ποκεμον δεν εχει!

Καλη φαση ρε πικατσου!!

Ρε συ (παραδοξως) το συστημα που προτεινει ο πικατσου ειναι καλυτερη φαση απο το δικο μου... Αν οι τιμες ειναι οκ...(δεν το τσεκαρα) ειναι καλη περιπτωση η giga 3d1 στα 500 ευρω για μητρικη και καρτα....

Απλα βγαλε την μνημη corsair που κανει 230 ευρω και βαλε 1 gigabyte twinmos/kingston του κιλου.... και αλλαξε τον raptor @100euro με εναν 120 αρη στα 10-20 ευρω φτηνοτερα και σου μενουν και λεφτα για ενα τροφοδοτικουλι μια που το συστημα του ποκεμον δεν εχει!

Καλη φαση ρε πικατσου!!

ΟΧΙ ..!! ΜΕ πρόλαβες!!! πάρε και ένα ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FORTRON 460W (+ 87.00 €)

οι μνήμες αν θές άλαξε τοις με δύο του 1GB αλλά αν θές FSB 1Ghz τότε πάρε corsair!!!

Αν πάρεις 1GB θα έχεις FSB 800Mhz!

2x KINGSTON KVR400X64C25 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM (63.36 €)

mages me boithate para poli!

stin gigabyte ga-k8n ultra mporo na patiso 2 gigabyte geforce pcx6600gt?

kai an nai, symferei ?

Διορθωσε και τα greenglish αρχηγε μου και εισαι jet... Οχι στην μητρικηπου προτεινεις δεν μπαινουν 2 καρτες

@billpeppas πλακα πλακα... για gaming pc εγω του ειπα για 350+φπα ευρω μητρικη και καρτα ενω η giga 3D1 ειναι 500 τελικη και λογικα ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση απο την "δικη μου" Στις μνημες τα χαλασε λιγο που προτεινε ddr500 αλλα ηταν πολυ καλη σκεψη η 3D1....

ΑΜΑΝ ΡΕ POKEMON, πάλι δεν κρατήθηκες και την επέταξες την..ακατάλληλη λέξη.

οι μνήμες αν θές άλαξε τοις με δύο του 1GB αλλά αν θές FSB 1Ghz τότε πάρε corsair!!!

Αν πάρεις 1GB θα έχεις FSB 800Mhz!

FOR GODS SAKE

Η καλυτερα παρε scsi......ελεος...

Δεν υπαρχει λογος να βαλεις raptor απο τη στιγμη που θες πολυ χωρο για games. ενας 120 και πανω sata ειναι η καλυτερη λυση

Δίσκο μήν αλλάξεις τον Raptor διοτι θα σου χριαστούν και τα 10000RPM!!!

Το @$%&* και πεθανε....

Ιντερνετ καφε εχει ο ανθρωπος.... τι να τα κανει τα 10000 rpm????

Το @$%&* και πεθανε....

Ιντερνετ καφε εχει ο ανθρωπος.... τι να τα κανει τα 10000 rpm????

GAMES δέν θέλει!??

Αν είναι μόνο internet τότε ας πάρει και MAXTOR 6Y120M0 120GB - 8MB CACHE - SERIAL ATA (74.70 €)

Πόσα παιχνίδια πια θα εχει???!! πάνω απο 40GB δύσκολο!!! :024:

παιδιά δε θέλω να τσακώνεστε ok?

πάντως σας παρακολουθώ και κοιτάζω και στο e-shop παράλληλα αν και δε θα τα αγοράσω από εκεί μη ξεχνάτε ότι εμπορεύομαι και τα παίρνω χονδρική.

άσε που θα πάρω δέκα κομμάτια και θα έχω επιπλέον έκπτωση.

παρακολουθώ και περιμένω και άλλες προτάσεις,ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.