Indiana Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 help please help έχω φτιάξει μια βάση Mysql με character encoding Ελληνικά σε database, tables, columns.... Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή σε jsp....... Τι γίνεται τώρα... Στο dreamweaver όταν πάω να φτιάξω την connection μου λέει το εξής μήνυμα Unsupported character encoding iso8859_7 που είναι τα ελληνικά.... τι πρέπει να κάνω.... χρησιμοποιώ τον official driver της Mysql connector/j δείτε και το screenshot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Η λύση βρέθηκε και την επισυνάπτω πληροφοριακάΗ βάση πρέπει να σεταριστεί απο την αρχή με standard character set, δηλαδή latin1ώστε να δέχεται και τα ελληνικά records.... λίγο κουλό αλλά δούλεψε.....ευχαριστώ για την μη βοήθειά σας....lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular1442169068 Μάϊος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 ? δεν δεχεται να βαλεις ISO-8859-7 character set? (με τον τρόπο που το γράφω)? Βέβαια αφού βρήκες άκρη δεν εχει νοημα αλλα δοκιμασε το αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 ναι μου λέει ότι η java δεν αναγνωρίζει αυτό το set... αν δηλαδή στην διεύθυνση του πω χρησιμοποίησε το character set που λες και εσύ.... τέλος πάντων, βλακεία του dreamweaver μου φαινέται.... βρήκα άκρη.... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.