Dark_Emperor Μάϊος 19, 2005 #21 Μάϊος 19, 2005 Cmos φιλε αν θες μπορώ να σου στειλω ένα προγραμματάκι πόυ θα κανεις ανάκτηση τα παλιά από τον άλλον δίσκο όπου τα πήρες για πρώτη φορα αν θες stile μου pm να σου το στυλο
SoulRiver Μάϊος 19, 2005 #22 Μάϊος 19, 2005 Καποτε ειχα ενα ιδιο σχεδον προβλημα ( Ολα τα εχω φαει στα μουτρα! ) και το προβλημα σε μενα ηταν η μνημη ( για την οποια εχω μιλησει και σε αλλο ποστ ) δοκιμασε να την αλλαξεις...επισης κατι που διαβασα σ ενα φορουμ πριν λυσω το προβλημα μου...δοκιμασε να αδειασεις τον φακελο "Temp" πριν κανεις unzip.Παντως εαν η μεταφορα των αρχειων εχει γινει ΑΦΟΥ εμφανιστικε το προβλημα , δυστηχως τα αρχεια ειναι οντως κατεστραμενα και δυσκολα να σωθουν...εχασα κοντα στα 15 gb προσωπικα
CmoS Μάϊος 19, 2005 Author #23 Μάϊος 19, 2005 Ευχάριστο ρε παίδες έχω δοκιμάσει k εγώ αρκετά προγράμματα για ανάκτηση κτλ..tpt δε δούλευε.Τα έκανα όλα format k ησύχασα.Μια νέα αρχή καθαρή και από δω k πέρα back up!!!!!!!
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 19, 2005 #24 Μάϊος 19, 2005 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε παναθλιε δεν λυπασε το router?!??!!??!?!??! Mιλαμε για πολλες δεκαδες gb...
BloodyHeaven Μάϊος 19, 2005 #25 Μάϊος 19, 2005 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε παναθλιε δεν λυπασε το router?!??!!??!?!??! Mιλαμε για πολλες δεκαδες gb...Πιστεψέ με και πολύ το παίδεψε :118: :118:
Dark_Emperor Μάϊος 20, 2005 #26 Μάϊος 20, 2005 ναι μα το θέμα είναι κρίμα που έκανες format εγώ σου λέω το προγραμματάκι που έβαλα ήταν καλο και δεν είχε λάθος ..... αλλα εφόσον έκανες format πάει αλλα αν θες πες μου και τώρα που έκανες format πάλι έχεις ελπίδες αν δεν έκανες low format και έκανες quick format σίγουρα έχεις ελπίδες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.