CmoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 τα εχω χασει....Εχτες μετεφερα ολα τα αρχεια μου απο τον IDE στον στους SATA RAID για να κανω ενα partition...Μεχρι τοτε ολα δουλευαν οκ..Τα ξαναπαω στον IDE περναω οτι περναω κ απο τοτε....ΟΛΑ τα συμπιεσμανα αρχεια με RAR/zip οπως λεγεται τεσπα εχουν μεσα καποιο χαλασμενο αρχειο.ISO,txt,exe,pdf Οτοιδοιποτε μπορει να ειναι και ειναι μονο 1...Το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι την μια φορα μπορει να βρει λαθος την επομενη μπορει να βρει αλλο λαθος(αλλο αρχειο κατεστραμενο οπως λεει)Τα περισοτερα αρχεια μου τα εχω σε ISO και απο οτι βλεπω εχουν ολα το ιδιο προβλημα,εχω τρελαθει...Γνωριζετε κατι ?τι μπορω να κανω ?Eιναι SOS γιατι πρεπει να βγαλω τους δισκους οποτε να ξερω τι θα κανω τελικα αν ασχοληθω η να παρω αποφαση οτι χαθικε οτι εχω κατεβασει...
schumifer Μάϊος 18, 2005 #2 Μάϊος 18, 2005 Η μνήμη τι κάνει καλά είναι? (για βάλε το μεμτεστ να τη λιώσει λίγο...)
yanni Μάϊος 18, 2005 #3 Μάϊος 18, 2005 Μήπως ο δίσκος που τα έχεις τώρα δεν έχει αναγνωριστεί σωστά από το σύστημα?Κατέβασε τους χρονισμούς αν έχεις κάνει overclocking ΜΗΝ κάνεις save κάποιο από τα αρχεία αυτά ούτε να τα μετακινήσεις.Κάποια πάντως ίσως να τα βρεις στους SATA raid. Απλά αφού λογικά θα τα έχεις σβείσει θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα να στα επαναφέρει. Κάποιο που να κάνεις undelete. Εκεί λογικά θα είναι οκ.
CmoS Μάϊος 18, 2005 Author #5 Μάϊος 18, 2005 Η μνήμη τι κάνει καλά είναι? (για βάλε το μεμτεστ να τη λιώσει λίγο...)ικαλα ειναι.Μήπως ο δίσκος που τα έχεις τώρα δεν έχει αναγνωριστεί σωστά από το σύστημα?Κατέβασε τους χρονισμούς αν έχεις κάνει overclocking ΜΗΝ κάνεις save κάποιο από τα αρχεία αυτά ούτε να τα μετακινήσεις.Κάποια πάντως ίσως να τα βρεις στους SATA raid. Απλά αφού λογικά θα τα έχεις σβείσει θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα να στα επαναφέρει. Κάποιο που να κάνεις undelete. Εκεί λογικά θα είναι οκ.Δεν εχει γινει Oc...τα αρχεια μετακινηθικαν πολλες φορες απο και προς τους raid και μετα διαγραφτικαν απο εκει.Δε μπορω να τα ξαναβρω γιατι απο πανω γραφτικαν πολλα...οποτε...Δε μπορω να κανω τπτ απο οτι καταλαβα και οσο παω βρισκω οτι ολα τα καλα ειναι corrupted.
kagelar34 Μάϊος 18, 2005 #6 Μάϊος 18, 2005 δοκίμασε έτσι όπως είναι να τα πάρεις πάλι πίσω στους sata ή σε κάποιον άλλο εξωτερικό δίσκο.
CmoS Μάϊος 18, 2005 Author #7 Μάϊος 18, 2005 Μαλλον το θεμα εκλεισε Τα ιδια παντου σε ολα τα αρχεια. Αυριο θα τα σβησω ολα και παλι απο την αρχη να κατεβαζω για κανα 2 μηνο. Πολυ περιεργο παντως... Το μονο που αλλαξα ηταν ο driver της via στο sata...τεσπα οτι κ να ηταν...
yanni Μάϊος 18, 2005 #8 Μάϊος 18, 2005 Στην θέση σου θα έκανα βόλτα τον δίσκο και σε κάποιο άλλο σύστημα πριν ξεκινήσω format.
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 19, 2005 #9 Μάϊος 19, 2005 Πω ρε σιμο..............μιλαμε για πολλα γιγα ρε σι....! Κανε αυτο που σουπε ο johndr ρε ποτε δεν ξερεις, κριμα ειναι....
CmoS Μάϊος 19, 2005 Author #10 Μάϊος 19, 2005 Αυτο ειναι το μονο που δε δοκιμασα.http://img269.echo.cx/img269/140/ddd9eo.jpgΕδω εχω μια εικονα απο το τι γινεται σε ενα απο ολα τα iso rar.οπως λεει κ το προγραμμα εκεινο το αρχειο ειναι κατεστραμενο...Αν οντως ειναι κατεστραμενο δε θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον κανα KB λιγοτερο ? :022: :022:
BloodyHeaven Μάϊος 19, 2005 #11 Μάϊος 19, 2005 Κάτι τέτοιο δοκίμασες? Αν οχι για δες μπορει να έχει αποτελεσμα
yanni Μάϊος 19, 2005 #12 Μάϊος 19, 2005 Έχει repair το RAR. Τώρα το μέγεθος του αρχείου δεν αλλάζει αν απλά κάποιο byte γράφτηκε λάθος.Αν πάντως κάθε φορά που κοιτάς ένα συμπιεσμένο αρχείο δεν σου βρίσκει τα ίδια λάθη ( όπως λές στο αρχικό post ) τότε ή έχει πρόβλημα ο δίσκος ή δεν διαβάζεται σωστά από το σύστημά σου και ίσως τα αρχεία τελικά να είναι μια χαρά.
schumifer Μάϊος 19, 2005 #13 Μάϊος 19, 2005 Σε ζιπαρισμένο ακριβώς λόγω της απόλυτης ανάγκης κάθε μπιτ πληροφορίας ,1 μπάιτνα χαθεί μπορεί να καταστραφεί όλο το archive
CmoS Μάϊος 19, 2005 Author #14 Μάϊος 19, 2005 Bloody να μου ειχες μαζι με το Prog και κανα cr@ck..Δε παιζει για αρχεια πανω απο 3 mb και δε βρισκω πουθενα κατι αλλο.Αλλα δε νομιζω να παιξει κατι τετοιο..
CmoS Μάϊος 19, 2005 Author #15 Μάϊος 19, 2005 Τελικα το δοκιμασα αλλα λεει faid to rapair. Το ιδιο βγαζει κ σε σωστα αρχεια.. Δε ξερω παντως δε δουλεψε
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 19, 2005 #16 Μάϊος 19, 2005 Τransalation=failed to repair. Δεν φερνεις αποδω τον δισκο ρε να τα μεταφερουμε στο δικο μου να δουμε τι παιζει?(αν παιζει)ΥΓ τα αρχεια τα κραταω!
Greek Μάϊος 19, 2005 #19 Μάϊος 19, 2005 Κάνε κάτι άλλο για να δοκιμάσεις τους δίσκους και την αξιοπιστία τους.Δοκίμασε να κάνεις ένα αρχείο zip μέσα στους δίσκους αυτούς και μετά δοκίμασε να το ανοίξεις ξάνα. Αν και αυτό έχει λάθη τότε παίζουν δυο τινά...ή είναι λάθος οι drivers και προκαλούν read/write errors είτε έχουν πρόβλημα σαν δίσκοι.Μέτα θα πρέπει να πάμε στην λύση των πειραματισμών....πχ παλιοι drivers , image όλα τα αρχεί και πέρσαμσ σε έναν ide δίσκο και΄δοκιμή να τα ανοίξεις απο εκει , τέτοια πράγματα.........
CmoS Μάϊος 19, 2005 Author #20 Μάϊος 19, 2005 Δοκιμασα αυτο που ειπες Greek αλλα δεν ξαναβγαζει προβλημα...οτι εγινε,εγινε τοτε.τωρα τι να πειραξε... Δε ξερω..Ηδη εχω αρχισει να συμπληρωνω τα αρχεια που λειπουν απο τα iso παλι καλα γινεται κ αυτο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.