Aias Ιανουάριος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Μηπως το αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι ταιριαζει απωλυτα στην ελληνικη πραγματικοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 13, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 απο παντα ταιριαζε, αλλα με τον κωτσο τη σχεση εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 13, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Χαζομάρες ας μην έκανε μαμακίες να μην τον έπιαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 απο παντα ταιριαζε, αλλα με τον κωτσο τη σχεση εχει; Οτι στο λινκ λεει οτι ειναι παιδεραστης που αλλη δουλεια δεν ειχε απο το να αποπλανει ανηλικα κοριτσια και να βαζει καμερες παντου ,ενω τα παιδια απο κατω λενε οτι ειχε μερικες φοτο και το εκανε απο χομπυ.Προσωπικη αποψη δεν εχω επειδη δεν το ειχα δει το σαιτ αλλα αυτα τα συμπερασματα ευκολα βγαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambra1 Ιανουάριος 13, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τουλάχιστον από το kotsos.net δεν φαινόταν τίποτα από όλα αυτά που λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000μια φορα ειχα μπει στο σιτε γιατι το ειχα δει στο δελαβ .... Μολις μπλεχτηκες εσυ και το thelab στην παιδικη πορνεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 13, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Μολις μπλεχτηκες εσυ και το thelab στην παιδικη πορνεια! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 13, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Μολις μπλεχτηκες εσυ και το thelab στην παιδικη πορνεια! Με εναυσμα τις φώτο στα ημερολόγια προχωρήσανε και με παρασύρανε στα πιο χοντρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Ιανουάριος 14, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Παίδες, όλα ήταν μια καλοστημένη προπαγάνδα...Απλά κάποιοι θελήσαν να το κλείσουν και έγινε ότι έγινε...Λεπτομέρειες ξέρει ο tasosmos και κάτι κολλητοί του που επειδή λέει τον είχαν καταγράψει με μια ανυπεράσπιστη γιαγιά έτρεξαν να το κλείσουν με τα γνωστά κοννέ τους...Μία παράκληση: ΠΡΙΝ με κορο'ι'δέψετε ή κάνετε οτιδήποτε άλλο ρωτήστε να δείτε...Εμένα τουλάχιστον μου το είπε όταν τον πίεσα σκληρά...Βλέπετε,έχω και εγώ το βιντεάκι!!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 23, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Αν και το θρεντ έγινε πριν από ένα χρόνο σχεδόν, θα ήθελα να ρωτήσω, αυτός που του ανήκε η σελίδα τί απέγινε ? Τον κλείσανε μέσα τον άμειρο ? !!! Επίσης ... αυτός και τα φιλαράκια του έχουν παρόμοιες σελίδες? Υπάρχουν άλλες τέτοιες σελίδες Ελληνικές ή και ξένες ??? Προφανώς και δεν μιλάω για σελίδες με "Παιδική ΧΧΧ" κ λαμακίες !!!!! Ελπίζω το θρεντ να μην παραβαίνει τους κανονισμούς του TheLab !!! Αν ναι, ένας Mod να βγάλειι τις τελευταίες ερωτήσεις !!!Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 23, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Πολλά φαινόμενα φτυαριού τελευταία. Τι διάολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 24, 2005 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Τι εννοείς Cherryman ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 24, 2005 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από kreach Τι εννοείς Cherryman ??? Όχι για εσένα συγκεκριμένα, πρόσφατα πάλι κάποιος είχε ξεθάψει κάτι.Η τάση των καιρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 29, 2005 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Ρε παιδιά, τι έγινε ? Τον ξεχάσαμε ΟΛΟΙ πια τον Kotso ? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 29, 2005 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 Έτσι πάει. Πάμε για άλλα, απλά A, κάτι που ψάρεψα με τη βοήθεια του γούγλη http://www.teihal.gr/noc/cachestats/2004/2004-11-webusage.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Οκτώβριος 29, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2005 ΚΑΛΟ !!!!! Κρίμα πάντως ... θα μου λείψει πραγματικά ... !!! Πάμε για άλλα όπως λές .... ξέρεις κανένα ? Υπάρχουν κ πμ ρε μάγκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.