eloydark Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2005 Υπαρχουν καρτες ηχου με εξοδο Balanced XLR?Αν ναι ποιες?Με ενδιαφερει να εχουν καλο ηχο Surround και να μπορω να συνδεσω πανω την ηλεκτρικη κιθαρα μου και να βαλω προγραμματα για εφε(παραμορφωσεις,κτλ)!Α!Μιας και το ανεφερα ξερετε κανενα προγραμματακι για να το κανει το ανωτέρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Κανενας δεν ξερει τιποτα?Ας εχει εξοδο Balanced και ας μην ειναι XLR!!!Με ενδιαφερει για συνδεση Monitor (ενεργων) ηχειων!Ξερει κανενας τιποτα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Μάλλον μόνο το google σε σώζει μιας και οι ορέξεις των περισσοτέρων μας εδώ περιορίζονται σε καλό 3D ήχο.Πάντως δεν νομίζω να βρεις κάτι κάτω από 300€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Μάϊος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Κοίτα έξοδο balance σε xlr είναι λιγάκι δύσκολο... Εκτός εάν σκάσεις πολλά λεφτα ή φτιάξεις panel εσύ ο ίδιος (πατέντα).Σε mini-jack κάτι θα βρείς. Εάν την θές για home studio κλπ θα σου πρότεινα τις terratec. Θα το ΄ψάξω λιγάκι όμως και θα σου πω σε λίγες μέρες. :020: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Μάϊος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 μακριά από terratec . μπορείς να πάρεις κάποια έκδοση της e-μου η εσύ στον νάκα θα βρείς αυτό που θέλεις από 200-300 ευρώ πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.