Jump to content

Ποιό είναι το πιο φθηνό μαύρο κουτί με πλέξυ?

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ότι λέει η ερώτηση...μαύρο με πλέξυ ή κάτι σε διαφανές παράθυρο τεσπα. Έχετε κάποιον υπόψιν ?

Λέω να αλλάξω κουτί :055:

Βασικά θα πάρω έναν P3 ή celeron (δε θυμάμαι τι θα μου δώσει) χωρίςκουτί και θα χρειαστώ κουτί οπότε λέω να πάρω ένα γιατο κανονικό PC και να βάλω το άλλο εκεί.Λέτε να κάνει το κουτί του Cyrix για τον P3 ή τον Celeron?

Εγώ βρήκα αυτό

ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΑΜAΗ !!όντως και γω αυτό λέω γιατί το nemesis αν δε το πάρεις elite θέλει ξεχωριστό ανεμιστηράκι 12ari να του πάρεις και mpla mpla mpla!βασικέ γω το soprano θα πάρω για τον αδερφό μου :056:

Mμ να κάτι φθηνό http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=251745&Merchant_Id=1&sts_cid=3. Σίγουρα καλύτερο από το δικό μου που έχω τώρα κ αφού το χρειάζομαι αναγκαστικά μάλλον γι αυτό πάω

Βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει 12άρι φαν μπροστά από τους σκληρούς(έστω κ με πατέντα) γιατί δεν θέλω να πάει χαμένος αυτός που έχω

Εσάς πως σας φαίνεται?

αν δεν βιάζεσαι και έχεις όρεξη για modαρίσματα θα σου δείξω πως μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο περίπου μουφόκουτο, γ@μάτο μαύρο κουτί με πλέξι και τα όλα του... βέβαια το δικό μου ήταν φτηνότερο (40Ε) και δεδομένου ότι είχα πουλήσει και το τροφοδοτικό μου κόστισε μόλις 20Ε

Ποιό είναι το πιο φθηνό μαύρο κουτί με πλέξυ?
τσιγγουνη θα σε κανουν webmaster στο scroutz.

Βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει 12άρι φαν μπροστά από τους σκληρούς(έστω κ με πατέντα) γιατί δεν θέλω να πάει χαμένος αυτός που έχω

διαβασε και λιγο

Τύπος : ATX, Micro ATX

Τροφοδοτικό : Δεν περιλαμβάνεται

Θέσεις 5.25'' : 5

Θέσεις 3.5'' : 5

Θέσεις Ανεμιστήρων : 1x 120mm, 2x 80mm

Διαστάσεις : 43 x 20 x 45,1 cm

Πρόσθετες θύρες : 2x USB, 2x Audio

Εσάς πως σας φαίνεται?

αηδια

Ναι ρε άλλα στο Πλαίσιο είναι πιο άσχετοι και από εσένα οπότε δεν διαβάζεις ποτέ τα χαρακτηριστικά που δίνουν! http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=239&pnum=1

Καλό είναι ρε για 45€! Μάλλον σου την έσπασε που εσύ έσκασες 90άρες με μεταφορικά έ?

Παίδες δεν έχω και πολύ όρεξη για μονταρίσματαοπότε λέω να χτυπήσω αυτό

To πιο απλο παιρνεις ενα κουτακι φτηνο, απλο και λειτουργικο κι αν εχεις ορεξη μετα του φτιαχνεις απο παραθυρο με plexy (3 χιλιωστων) μεχρι home made πανελακια... για να ρυθμιζεις τα fan σου!

πάρε HEC και κόβεις το πλέξυ όπως θές εσύ... είναι ποιοτικό και ευρίχωρο.

Τιμή: 53ευρο e-shop

Παίδες δεν έχω και πολύ όρεξη για μονταρίσματαοπότε λέω να χτυπήσω αυτό

δεν διαβάζετε λιγακι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.