Jump to content

Ολοι οι Intelαδες πειτε τις θερμοκρασιες σας!

Jason1442169106

Recommended Posts

σε idle κατασταση (5-10% περιπου δηλαδη) η θερμοκρασια μου ειναι 23 βαθμοι με prescott 3.2 και μαμησια ψυκτρα.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

ρε παιδια εμενα γιατι μου βγαζει 24 βαθμους κελσιου cpu temp και 35 mobo???μπορει να ισχυει ή λεει λαλακιες το προγραμμα; εχω το asus probe , υπαρχει κανενας καλυτερος τροπος μετρησης θερμοκρασιας;

α εχω βαλει και το big typhoon...

Ακομα κ με τη Big Typhoon ειναι πολυ λιγοι 24 βαθμοι!Εγω με τη γουρουνα τη hyper 6 κ παλι εχω idle καπου 36 κ τα θεωρω κ παρα πολυ καλη θερμοκρασια για prescott..Tι να σου πω, δεν ξερω..

Παρα πολύ χαμηλή για prescott με θερμοκρασία δωματίου 27, eprexe να είχε 40 min. 120watt είναι η θερμάστρα ;) άντε 80watt οι τελευταίοι σε 775 και πάλι υπερβολικά λίγα. κάτι δεν δουλεύει σωστά η το pc είναι έξω στο μπαλκόνι μιας και έχουμε "ζεστες" μέρες τελευταία. Με default intel "ψιχτρα" μέσο ορο πας 10 από θερμοκρασία δωματίου idling. και ανάλογος ποσο ανεβαίνει η θερμοκρασία και η υγρασία στο δωμάτιο, έχεις και μια κλιμάκωση επί τις % σε αυτό. (πολύ χονδροειδείς προσέγγιση συγχωρέστε με η διορθώστε με αν είναι πολύ λάθος). :006:

ps (max rpm ο δικη μου "ψιχτρα" για το prescott από την intel είχε 5200rpm , αν θυμάμαι καλά 0.28A με kampuloweides "ψιχτρα" αλουμινίου/πυρήνα χαλκού). Επίσης ένας prescott 2.8 celeron που είχα πάρει για δοκιμη ανάλογη χάλκινη/αλουμινένια "ψιχτρα" ορθογώνια (max 5200rpm 0.45A) πολύ φασαρία αυτός ζεσταινόταν σαν Athlon/PanaAthlion αλλα ακόμα και το καλοκερι δούλευε άψογα. :059:

ps2 Τα παραπάνω σε 478 και ABit IC7 και Asus P4C800 αντίστοιχα :035:

• 1 month later...

Άλλαξα την ψήκτρα και έβαλα την L-Type τις Titan και τώρα έχω 36 με 40 σε idle και περίπου 4 σε full ανάλογα με την ταχύτητα τον ανεμιστήρων.

Linux Power the machines :)

:067: Windows

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.