SoulRiver Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 Μολις κατεβασα το NVtune για να εχω ενα μονιτορ για την GPU της υπογραφης μου.Το προβλημα ειναι πως οταν πας να τρεξω το NVidia Monitor μου λεει πως το BIOS του συστηματος μου δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο εκτελεσιμο αρχειο. 1ον Εννοει το BIOS της Μ/Β η της καρτασ γραφικων? 2ον Τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα αυτο, η που θα βρω ενα αλλο καλο προγραμμα για να παρακολουθω την καρτα μου? :017: :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Εννοει το bios του υπολογιστη σου.Πηγαινε στο site της nvidia για να δεις τη λιστα με τις υποστηριζομενες μητρικες για το nvtune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Απ οσο ειδα την εχει , Gigabyt Ga-7N400-L...μηπως τελικα εννοει της καρτας?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Ακυρο....Ga-7N400-L1 ...οχι τελικα, δεν υποστηριζει την Μ/Β μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Την πατησα και εγω με αυτη τη μαλ..κια και μου μπλοκαρε το συστημα. Αναγκαστικα εκανα reset το CMOS. Οποιος θελει να το δοκιμασει ας τσεκαρει πρωτα τις συμβατες μητρικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.