Jump to content

Magic The Gathering και άλλα Fantasy Games

Tsunami

Recommended Posts

Μιας που είμαστε μια παρέα ήθελα να δώ πόσοι από δω μέσα ασχολούνται με magic.Αν είμαστε πολλοί θέλετε να διοργανώσουμε κανα τουρνουά??

Kατα καιρους αγοραζω κανα boosterακι ή κανα deckακι,απο οτι ναναι edition φυσικα.δε καθομε να φτιαχνω καινουργια τραπουλα για καθε εκδοση.

ετσι εχω φτασει γυρω στις 1000 καρτες μαζι με την ισχυροτερη μου καρτουλα τον leviathan 10/10! μη ρωτησετε ποσα μανα θελει..................

Malkav για μένα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό αφού οι παλιές εκδόσεις έχουν πολύ καλές κάρτες...Καλά όχι οτι οι καινούργιες πάνε πίσω αλλά λέμε...Εγώ παίζω μια τεσσάρα πεντάρα χρόνια.Η αγαπημένη μου κάρτα είναι η Sliver Queen μου.:inlove: :inlove: :worship:

Έτσι έτσι...:D.Αν και δεν έχει το βάθος και την ελευθερία κινήσεων του ΔΝΔ,από την άλλη όμως δεν απαιτεί και την αγτορά βιβλίων ,την γνώση των παικτών και πρότερη gaming πείρα με PnP RPG

Από τα δικά μου χέρια έχει περάσει ένας wizard 10th και ένας βάρβαρος 12th level.Πολύ καλοί και οι δύο.Η διαφορά?Με τον μάγο άρχιζες να παίζεις ουσιαστικά από το 4ο σχεδόν level αφού τα αρχικά μαγικά του είναι έλεος.Ο Βάρβαρος ήταν αγνό βρωμόξυλο!!!

Run'n'Gun!

Τωρα τελευταια κανω τα μαγικα μου σε level 10. Στην αρχη της 3ης εκδοσης (οποτε και ξεκινησα) ειχα κολλησει με ρειντζερ :p (λολ?). μετα χτυπησα κατι Νταρκ Ελφ fighters, wood elf fighters, αλλα τωρα εχω κατασταλαξει σε μαγο:magic: . Νομιζω fgt3/wiz1 δεν αποδιδει. Εχετε παιξει Καισσα? Πολυ καλος dm

Για οσους γουσταρουν να παιζουν και ονλαιν τζαμπα υπαρχει το www.magic-league.com .

Εχει πολυ κοσμο και εχουν και τουρνουα με δωρα 2-3 φορες την βδομαδα.

Εγω επαιζα εκει 2 χρονια περιπου και ειχα κερδισει γυρω στο 1.5 κουτι booster συνολο, γενικα πολυ ωραιο μερος.

Τωρα το εχω ψιλοπαρατησει το αθλημα, αλλα και παλι ειναι απο τα αγαπημενα μοθ παιχνιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.