Tsunami Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Μιας που είμαστε μια παρέα ήθελα να δώ πόσοι από δω μέσα ασχολούνται με magic.Αν είμαστε πολλοί θέλετε να διοργανώσουμε κανα τουρνουά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Εγώ παίζω! Έχω περίπου ένα χρόνο που ξεκίνησα. Το δύσκολο είναι να γίνει το τουρνουα καθώς μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Και 'γώ μέσα. Βέβαια οι κάρτες μου είναι παλιές, πιο πρόσφατη edition "Ice Age". Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Kατα καιρους αγοραζω κανα boosterακι ή κανα deckακι,απο οτι ναναι edition φυσικα.δε καθομε να φτιαχνω καινουργια τραπουλα για καθε εκδοση.ετσι εχω φτασει γυρω στις 1000 καρτες μαζι με την ισχυροτερη μου καρτουλα τον leviathan 10/10! μη ρωτησετε ποσα μανα θελει.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Malkav για μένα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό αφού οι παλιές εκδόσεις έχουν πολύ καλές κάρτες...Καλά όχι οτι οι καινούργιες πάνε πίσω αλλά λέμε...Εγώ παίζω μια τεσσάρα πεντάρα χρόνια.Η αγαπημένη μου κάρτα είναι η Sliver Queen μου. :inlove: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 phantom nantuko μου αρεσει πιο πολυ απο τις δικες μου. δεν ειναι η τελεια καρτα απλα τη συμπαθω πιο πολυ απο ολες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 1ος γύρος:1. Black mana2.Dark ritual3.Hypnotic spectre Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 !!!!! Παιδιά έίμαι κατω Πατήσια και ψαχνω ατομα για DND. Ειναι κανείς μέσα? παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 13, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εγώ πέφτω λίγο μακριά αλλιώς θα ερχόμουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ωχχ, κριμα.. Βρηκα εναν κι αυτος ειναι απο Κρήτη.. ΛΟΛΠαιζει και το Heroquest για τους ενδιαφερόμενους.:worship: Κλασσικό παιγνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Έτσι έτσι....Αν και δεν έχει το βάθος και την ελευθερία κινήσεων του ΔΝΔ,από την άλλη όμως δεν απαιτεί και την αγτορά βιβλίων ,την γνώση των παικτών και πρότερη gaming πείρα με PnP RPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Βασικα το HEROQUEST ειναι οτι πρέπει για να σε βάλει στον κοσμο των επιτραπέζιων φαντασιάς κλπ.. Εχω και το expansion αλλα δεν εχω καποιον αξιο για να παιξω. ΕλεΟς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 15, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ο Πύργος του Κέλλαρ ε??Το έχω τερματίσει και αυτό.Είμασταν μια παρέα παιδιά και ένα καλοκαίρι παίζαμε κάθε μέρα hero quest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Σωστός!! Είναι τυχαιο που από την στιγμή που πόσταρα για dnd δεν απαντά κανεις? λολ Τσουνάμι κανε κατι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Εγώ παίζω d&d Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ωραία.. Να ο πρώτοςΤι ηρωα? Παιζεις καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 17, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Έχω περίπου 6 μήνες. Βασικά παίζω με κάτι φίλους μου και είμαι ο DM. Έχω και έναν Fighter 3 / Wizard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 17, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Από τα δικά μου χέρια έχει περάσει ένας wizard 10th και ένας βάρβαρος 12th level.Πολύ καλοί και οι δύο.Η διαφορά?Με τον μάγο άρχιζες να παίζεις ουσιαστικά από το 4ο σχεδόν level αφού τα αρχικά μαγικά του είναι έλεος.Ο Βάρβαρος ήταν αγνό βρωμόξυλο!!!Run'n'Gun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Τωρα τελευταια κανω τα μαγικα μου σε level 10. Στην αρχη της 3ης εκδοσης (οποτε και ξεκινησα) ειχα κολλησει με ρειντζερ (λολ?). μετα χτυπησα κατι Νταρκ Ελφ fighters, wood elf fighters, αλλα τωρα εχω κατασταλαξει σε μαγο:magic: . Νομιζω fgt3/wiz1 δεν αποδιδει. Εχετε παιξει Καισσα? Πολυ καλος dm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 25, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Για οσους γουσταρουν να παιζουν και ονλαιν τζαμπα υπαρχει το www.magic-league.com .Εχει πολυ κοσμο και εχουν και τουρνουα με δωρα 2-3 φορες την βδομαδα.Εγω επαιζα εκει 2 χρονια περιπου και ειχα κερδισει γυρω στο 1.5 κουτι booster συνολο, γενικα πολυ ωραιο μερος.Τωρα το εχω ψιλοπαρατησει το αθλημα, αλλα και παλι ειναι απο τα αγαπημενα μοθ παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.