backgroundman Μάϊος 30, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Τώρα τελευταία δοκίμασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με ενα σπρέι της Philips (390DCS/2 Degreaser Cleaner). Καθαρίζει πάρα πολυ καλά και πολύ εύκολα οποιαδήποτε θερμοαγώγιμη (ακόμα και τη μαύρη κουβέρτα της Intel) και έχω δεί να ψεκάζουν καλώδια και ηλεκτρονικά την ώρα που ήταν υπο-τάση χωρίς να σταματάνε να δουλεύουνε (είναι απόλυτα μη-ηλεκτραγώγιμο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 31, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ακουγεται καλο...ο παλιος 1700+ ( επειδη δεν με νοιαζε και πολυ ) δεν ξερω αν δουλευει μετα το πειραμα με το πιστολακι για να βγαλω την παστουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Μάϊος 31, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται?Μου το κάνανε δώρο απο ένα εργαστήριο, αλλα μάλλον υπάρχει σε καταστήματα ηλεκτρονικών, για τιμή δε ξέρω αλλα δε νομίζω να είναι πολύ ακριβό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 31, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ξαναβαλα και το καρναβαλι της ακασα (AK-825 :clown: ) πανω και με το που το ανοιξα στο bios μου βγαλε 100+ βαθμους και η Μ/Β σφυρουσε λυσαλεα!!!...ειμαι ηδη κατω 1 βαθμο και οταν ψηθει η παστουλα μαλλον θα πεσω κι αλλο :) Τι λετε να εφταιγε την πρωτη φορα?... ΛΟΛ όταν το πρωτοδιάβασα κατάλαβα ότι ήσουν χαρουένος που έπεσες ένα βαθμό δηλαδή στους 99....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 31, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Για τοσο χαζος σας φαινομε? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.