Jump to content

Αφαιρεση παλιας Θερμοαγωγιμης παστας

SoulRiver

Recommended Posts

Τώρα τελευταία δοκίμασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με ενα σπρέι της Philips (390DCS/2 Degreaser Cleaner). Καθαρίζει πάρα πολυ καλά και πολύ εύκολα οποιαδήποτε θερμοαγώγιμη (ακόμα και τη μαύρη κουβέρτα της Intel) και έχω δεί να ψεκάζουν καλώδια και ηλεκτρονικά την ώρα που ήταν υπο-τάση χωρίς να σταματάνε να δουλεύουνε (είναι απόλυτα μη-ηλεκτραγώγιμο).

Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπεται?

Μου το κάνανε δώρο απο ένα εργαστήριο, αλλα μάλλον υπάρχει σε καταστήματα ηλεκτρονικών, για τιμή δε ξέρω αλλα δε νομίζω να είναι πολύ ακριβό.

ξαναβαλα και το καρναβαλι της ακασα (AK-825 :clown: ) πανω και με το που το ανοιξα στο bios μου βγαλε 100+ βαθμους και η Μ/Β σφυρουσε λυσαλεα!!!...ειμαι ηδη κατω 1 βαθμο και οταν ψηθει η παστουλα μαλλον θα πεσω κι αλλο :) :) :) Τι λετε να εφταιγε την πρωτη φορα?...

ΛΟΛ όταν το πρωτοδιάβασα κατάλαβα ότι ήσουν χαρουένος που έπεσες ένα βαθμό δηλαδή στους 99....!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.