Jump to content

celeron και ram dual channel?

fonzi

Recommended Posts

προφανως...

ασχετο γιατι χρειαζεσε 128ΜΒ για την ενσωματωμενη καρτα γραφικων? και με 16ΜΒ μια χαρα θα ειναι αν δεν παιζεις παιχνιδια...

Συμφωνώ. Απλά σκέφτομαι ότι προορίζεται για 2ο πσ (office, internet) και μήπως είναι υπερβολή να δώσω πολύ χρήμα σε cpu (ασε που έτσι κι αλλιώς θα είναι 32bit -που σημαίνει πέταμα σε 1-2 χρόνια).

Αναλόγος . Αν είναι μόνο αυτά που λές (office,internet) Θα αντέξει και 3 και 5 χρόνια. Θα θεοριθεί για "πέταμα" μόνο αν βγούν εφαρμογές π.χ. Office 12 64Bit η κανέναν internet explorer 7 64bit αλλά και πάλι! Δεν θα έχεις πρόβλημα!

Εγω που έχω Pentium 3 @ 700Mhz αγορασμένο τέλη 2000 (Μεταχυρησμένο βασικά) Και κατα τα άλλα δεν LAAAGάρει στο UT2004 ούτε στο Lineage2! :017:

έχω northwood celeron πίανει το πολύ 36C ενώ ο celeron D 2,53 πάει στα 44C και ενοιτε πως στην απόδοση διαφορά δεν έχουν, προτιμω όμως τον northwood. Οσο για το αν είναι ο χείροτερος επεξεργαστής της ιντελ σε αυτό θα διαφωνήσω... ο χείροτερος είναι ο willamette o northwood είναι perfect :050: :057: ! Επίσης θα αντέξει μια χαρά είχα ενα 733 celeron και κράτησε 4 χρόνια και ακόμα επαιζε μια χαρα, σκοτωθηκε όμως σε ατύχημα, θαλασσοπνίγικε στον νεροχυτη :067: :098:

Επίσης θα αντέξει μια χαρά είχα ενα 733 celeron και κράτησε 4 χρόνια και ακόμα επαιζε μια χαρα, σκοτωθηκε όμως σε ατύχημα, θαλασσοπνίγικε στον νεροχυτη

Eίπαμε ότι είμαστε καμμένοι... αλλά να πλένουμε τα πιάτα (να κάνουμε καφέ.. οτιδήποτε τελος πάντων...) και να έχουμε το laptop δίπλα στον νεροχύτη; :p

αλλά να πλένουμε τα πιάτα (να κάνουμε καφέ.. οτιδήποτε τελος πάντων...) και να έχουμε το laptop δίπλα στον νεροχύτη; :p

Το θεωρουμε σαν "εργατικο ατυχημα" και δικαιολογουμαι ευθυς αμεσως...

[φαλλοκρατης]

Και τι αλλες επιλογες εχει η κομπιουτεροπληκτη γυναικα νοικοκυρα??? Ν' αφησει τα πιατα να βρωμισουν?? Αναγκαστικα (εχει ΗΤ και μπορει να) surfarei στο ιντερνετ καθως κανει το... καθηκον της στο σπιτι!!! [/φαλλοκρατης]

Ειπαμε φεμινισμος... αλλα μην το παρακανουμε εδω μεσα.... :p:p

Επίσης θα αντέξει μια χαρά είχα ενα 733 celeron και κράτησε 4 χρόνια και ακόμα επαιζε μια χαρα, σκοτωθηκε όμως σε ατύχημα, θαλασσοπνίγικε στον νεροχυτη :067: :098:

Γιατί δεν με εκπλήσσει το γεγονός? :016: :081:

ήθελα απλά να ξεκολήσω την ψυκτρα απο τον επεξεργαστή με ενα μαχαίρι, πετάγετε ο επεξεργαστης σε ενα ποτηρι με νερό... ε το κράτησα για ενθυμιο με την QDI Adv 10F & TNT2 M64ultra όπως και μια Samsung SDram 66MHz και την ψύκτρα του northbridge πάντως άδικα θάβετε τους celeron ειδικά ο Celeron D έπαιξε 13 συνεχόμενες ώρες παιχνίδι με μια 9200SE-DT αλλά καλύτερες επιδόσεις και πιο cool είναι ο northwood, όσο για willamette είχα δουλέωψει οχι σε celeron willamette αλλά σε P4 willamette με 0.18 κόλαγε αργούσε και μπορώ να πώ πως ο celeron 733 ήταν καλύτερος με διαφορά...Κάντε και σεις τη σωστή κίνηση και πάρτε celeron willamette εχει πλάκα :110: :044: :075:

ήθελα απλά να ξεκολήσω την ψυκτρα απο τον επεξεργαστή με ενα μαχαίρι, πετάγετε ο επεξεργαστης σε ενα ποτηρι με νερό... ε το κράτησα για ενθυμιο με την QDI Adv 10F & TNT2 M64ultra όπως και μια Samsung SDram 66MHz και την ψύκτρα του northbridge πάντως άδικα θάβετε τους celeron ειδικά ο Celeron D έπαιξε 13 συνεχόμενες ώρες παιχνίδι με μια 9200SE-DT αλλά καλύτερες επιδόσεις και πιο cool είναι ο northwood, όσο για willamette είχα δουλέωψει οχι σε celeron willamette αλλά σε P4 willamette με 0.18 κόλαγε αργούσε και μπορώ να πώ πως ο celeron 733 ήταν καλύτερος με διαφορά...Κάντε και σεις τη σωστή κίνηση και πάρτε celeron willamette εχει πλάκα :110: :044: :075:

Τώρα που μηλάμε για CPU έχω παρατηρήσει οτι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε P3@700 και σε P4 willamette με 0.18!!! Όσο περίεργο και να σας φαίνεται βασικά εμένα η MOBO είναι η Tyan Trinity s371 με το BX όχι με το VIA!!!

ο Willamette έχει απο 1500MHz - 2000MHz 0.18 socket 478

το Coppermine έχει απο 500κάτι - 1400 MHz 0.18 socket 370, επίσης οι willamette τρώνε περισσότερο ρεύμα και κολάνε περισσότερο, αυτές είναι συμαντικές διαφορές...

ο Willamette έχει απο 1500MHz - 2000MHz 0.18 socket 478

το Coppermine έχει απο 500κάτι - 1400 MHz 0.18 socket 370, επίσης οι willamette τρώνε περισσότερο ρεύμα και κολάνε περισσότερο, αυτές είναι συμαντικές διαφορές...

Καλίτερα λοιπόν να μήνω εκει που είμαι!!!! :020:

Ετσι και αλιώς οι νέοι Intel πώς είναι?????

Πιστέυω να μήν είναι τόσο μούφες οι 6χχ

Δε ξέρω, εαν είναι θα πάω σε Α64 καλύτεροι θα'ναι και λιγότερο μεταβατικούρες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.