Jump to content

Athlon X2 on Sale

aris-the-wild-tweaker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελικα οι Athlon X2 βρισκονται εδω ετοιμοι για αγορα!!Ειναι και 1$ πιο φθηνοι απο τους τιμοκαταλογους της AMD.Ο 4400+ παντως εχει την καλυτερη αποδοση/τιμη.580$ δηλαδη μονο 456 Ευρα!!!!Οσοι πιστοι προσελθετε.Socket 939,dual Core και δεν συμμαζευονται.

Ε όχι και ΜΟΝΟ €456... Τα δίνεις εσύ αυτά τα χρήματα για τον επεξεργαστή και μόνο?

πωπω τι απογευμα είναι αυτό...... dfi 939 agp και dual coreeeeeeeeeeeee

είμαι κεφάτος θα ψωνίσω από την Κίνα μουυυυυυυυυυυυ

Kαι εγω το εχω δει αλλα πολυ αμφιβαλλω αν τους εχουν σε stock και δεν στελνουν εκτος αμερικης.......

πωπω τι απογευμα είναι αυτό...... dfi 939 agp και dual coreeeeeeeeeeeee

είμαι κεφάτος θα ψωνίσω από την Κίνα μουυυυυυυυυυυυ

Μη με ξεχασεις...:p

Σορρυ, αλλα ποιος ο λογος να δωσεις 400++ ευρω και να μην χτυπησεις 2 Οpterons 2xx(περιπου 150+ ευρω εκαστος) αν θες πολυεπεξεργασια ??

Επειδη ειναι και οι δυο πυρηνες σε ενα τσιπ δηλαδη (που θεωρητικα θα ειναι πιο γρηγορο) χτυπαμε την τιμη ??

Μαλλον τα 'χει χαμενα η ΑΜD εκτος και αν μου διαφευγει κατι...

Αν εχεις μητρικη 939 και θες κατι ανωτερο για συμπιεση ή αν σκεφτεσαι για Pentium 660 νομιζω πως συμφερει.

ή αν θες SMP το στηνεις σωστα απο την αρχη..να δωσεις 400+ ευρω το λιγοτερο για να κανει συμπιεση πιο γρηγορα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.

• 1 month later...

το overclockers έβαλε pre-order με το χαμηλότερο μοντέλο στα 500 ευρώ περίπου..... άφιξη 21 Ιουνίου......

το overclockers έβαλε pre-order με το χαμηλότερο μοντέλο στα 500 ευρώ περίπου..... άφιξη 21 Ιουνίου......

596.218 χωρίς μεταφορικά.

Λογικά θα πέσουν λίγο οταν στοκάρουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.