zyx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 γιατι δεν τα εχω κατεφερει. διαβασα οτι μπαινει στον mozila στον firefox μπαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Με το FlashGot - Firefox Extension δοκήμασες?https://addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&version=1.0&os=Windows&id=220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Στην σελιδα καθε κατασκευαστη προγραμματος υπαρχει και το καταληλο add on για τον mozilla , firefox ,opera κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 γιατι να το βαλεις; μια χαρα παιζει και χωρις Extension Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 το εχω στο μαγαζι αλλα θελω αν γινετε το getright. εχω μεινη πιο πολυ ευχαριστημενος αν και το αλλο δεν το εχω δουλεψει πολυ καιρο για να πω την αληθεια αλλα μου την εσπασε που με σταματησε ενα αρχειο να κατεβαζει. και γενικα μου το εχει ξανακανει να σταματαει το αρχειο που κατεβαζειαφεντικο βαζω γιαυτο το λογο γιατι οταν καμια φορα ζοριζετε η γραμη μου σταματαει το αρχειο που κατεβαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 όντως και μένα μου το κάνει αυτό στα xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 την πρωτη φορα που το κατεβασα, το εβαλα κι εγω, γιατι ετσι λεγανε. μετα το φορματ, δεν το ξαναβαλα. εβαλα ομως το flashget.με δεξι κλικ, στελνει κατευθειαν τα λινκ στο flashget χωρις Extension και χαζομαρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 τελικα ειχα και το flashget αλλα αυτο μου ακυροσε ενα link και ενα δεν το φορτωσε. αλλα τελικα καταφερα να βαλω το getright. σας ευχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Καλύτερο πιο είναι ? Το flashfet ή το getright ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.