AlienHack Φεβρουάριος 5, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Πετρο μας μαμησες πρωι πρωι!!! Λοιπον , ποσταρω εδω για να μην αρχιζω καινουριο thread. Σημερα το προι και ενω κολοβαρουσα στο γραφειο μου ερχετε μια φαινη ιδεα. Να καταγραψω καπου ολα τα CPU (τα αξιολογα P4) που εχω στο γραφειο και τα οποια μπορω να παιρνω σπιτι οποτε γουσταρω για να χρησιμοποιω - τεσταρω. Οποτε καθομαι και τρεχω CPU-Z σε μερικα απο τα γρηγορα PC του γραφειου και σημειωνω τα αποτελεσματα: P4 2.4B P4 2.6B P4 2.8C P4 2.8C P4 2.8 prescott P4 3.0 prescott Τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω ειδη παρει σπιτι και τα εχω λιωσει στα τεστ και στο overclock, να σημειωσω οτι σπιτι εχω κρατησει εναν 2.8C που σηκωνεται στα 3.6 on air 1.65V(καλο chip) και εναν 3.2C που πηρα απτο γραφειο τωρα τελευταια o οποιος ομως ειναι πατατα καθος παει μονο 3.6 στα 1.65V και ειναι και υδροψυκτος. Οποτε καθομαι και σκεφτομαι σημερα το πρωι ποιο CPU να παρω σπιτι για τεστ να αντικαταστησει την μουφα τον 3.2C μου. Οι 2 prescott ειναι οι μονοι που δεν εχω τεσταρει καθοτι τους πηραμε στο γραφειο τωρα τελευταια και δεν προλαβα συν το οτι ελεγα να μην το γυρησω σε prescott λογο της θερμοκρασιας-θερμοτητας τους.. Αλλα μου μπηκαν ιδεες και ειπα να μπω στο ΝΕΤ να ψαξω για τον ΚΟΣΤΟΡΙΚΑΝΟ τον 3αρη να δω τι OC κανει (ναι ΠΕΤΡΟ ειναι συμπατριοτης του δικου σου!! και μαλιστα D και αυτος , SL7K? , τελευταιο δεν το θυμαμαι εβγαλα φωτο οταν τον εβγαλα απο το socket του γραφειου αλλα δεν βγηκε καθαρη) ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD!!! και βλεπω τον Πετρο να κανει OC σε στοκ βολτ στα 4.2 ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!! ΒΓΑΖΩ ΤΟ CHIP ΑΠΟ ΤΟ PC ΤΟΥ γραφειου και την κανω και 2 ωρες ποιο νωρις απο το γραφειο για ν ατο λιωσω στα τεστ!!! Πριν απο καμια ωρα ηρθα σπιτι και εφερα μαζι μου και αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Φεβρουάριος 5, 2005 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Τον εφερα σε αυτο το κουτακι γιατι δεν ειχα που αλλου να τον βαλω!! Ανοιγοντας το εμφανιζεται ο μαυρισμενος ΚΟΣΤΟΡΙΚΑΝΟΣ (μαυρισμενος απο την θερμοαγωγημη παστα που ειχε πανω) Λετε να ειναι χρυσο chip σαν του Πετρου? Η καρδια μου χτυπαει απο αγωνια!! ανοιγω το κουτι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Φεβρουάριος 5, 2005 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αυτο ειναι το μωρο μου (ενα απτα δυο) , υδροψυκτο με custom made κουτι, κομμενο-βαμενο απο μενα, μεσα εδω θα φιλοξενηθει ο ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΣ... ΑΝτε λοιπον να το ανοιξω καi να βγαλω το μουφα CPU 3.2C Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Φεβρουάριος 5, 2005 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αλαζω Chip , καθαριζω το bios και εκινω το μηχανημα κρατοντας την αναπνοη μου.. Ξεκιανει.. παει να μπει WINDOWS και... ΤΣΑΦ!! ολα σβισαν!!! εκλεισε ολο το PC ... ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!! Στην αρχη το μυαλο μου πηγε στο τροφοδοτικο μου, 420 W , φτινιαρικο, ειδη εχει μερικες μερες που εκανα ποστ και παραπονιομουν για χαμηλες τασεις!! Δεν αντεξε λεω απο μεσα μου! αραγε χτυπησε και καμια motherboard? Μηπος δεν αντεξε η ABIT IC7?? ειναι 875 τσιπακι και αν και δεχεται Prescott με τα τελευταια Bios φημολογειτε οτι ζεστενεται πολυ και ισος και σκανε και μερικα mosfets.. Τρεμο στην ιδεα οτι εκαψα κατι, καθος σκεφτομαι την προσοχη μου τραβαει το UPS που βαραει σαν τρελο.. το κοιταω κα ιβλεπω οτι καηκε η μπαταρια!!! ΕΕ?? Ποιος? Αυτο τωρα τι ηταν?? Αν και δεν μου εδειξε ενδειξη οταν αναψα το μηχανημα οτι τραβαει πολλυ ρευμα (παραπανω απο οτι ο Northwood) καικε η μπαταρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 5, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ρε AlienHack συγνώμη αλλα ετσι μου γ@μ@ς to thread :dots: :dots: :tomato: Δεν ανοιξα thread για να μου πεις την ιστορια του cpu σου.Αν ηθελες ας ανεβαζες απλα ενα screenshot.Απο κει και περα ανοιξε ενα καινουργιο thread:( :( Σορρυ που σου την λεω αλλα ετσι ειναι.... Σου ευχομαι παντως καλο o\c:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.