Jump to content

Nεο θυμα ονοματι 3.0Ε SL7E4 updated

petroSEXtreme

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από apostglen46

Τι βλεπουν τα μαυρα μπιρπιλικα ματακια μου??????

4100 με default volts full stable??????

Και εχει ακομα....:D :D :D

Να και κατι παραπανω που παλι full stable αλλα πιστευω οτι καπου εδω ειναι το οριο stable με default vcore.Αντε ισως ελαχιστα παραπανω:toomuchne :toomuchne :confused:

Εχει μπολικο ακομα τωρα ειναι με 1.36 vcore ως τα περιπου 1.6ν εχει πολι δρομο

post-1121-1416071540,475_thumb.jpg

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Kαι εδω αρχιζουμε να ανεβαζουμε σιγα σιγα και λιγο το vcore.Στη φοτο ειναι με 1.4ν (τη στιγμη του screenshot εκανε ενα up η ταση.).Παντα σταθερα.Νομιζω οτι καπου εδω θα βρουμε ενα stop σταθεροτητας μια ο costariκανος ειναι παρα πολυ ζεστος.Ακουλοθουν σε λιγες ωρες και τελευταιες προσπαθιες και το max screenshot.

P.S.Βλεπω στο αλλο thread τα καμοματα του hipro και λεω ''εγω σαν μ*λ*κ*ς καθομε και πεδομαι για τα 4300?Δωστου ρε γιωργη!!!!!!!!!!!Ελλας Rullez:banging: :banging: :banging: :clap: :clap:

post-1121-1416071547,1556_thumb.jpg

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Για κανα screenshot καλα ειναι...Δεν κοντραρει με ρευμα ο πρεσκοτ

Ναι δεν αξιζει το ρισκο του ρευματος 24/7

Αρχική απάντηση από chros26_

ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...

απο ψυξη τι παιζει???

Αντε μια και για σενα....

Απο ψυξη νερακι......

post-1121-1416071589,7327_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Για κανα screenshot καλα ειναι...Δεν κοντραρει με ρευμα ο πρεσκοτ

αν και καθυστερημενη απαντηση δεν αξιζει για καθε μερα.Αλλα εγω ημουν 1.55-1.56 στα 3850 για καθε μερα!

Πολύ καλά πας... Εμένα ο δικός μου 3GHz Press (Costa Rica - SL7E4) έφτασε με αέρα (Thermalright XP-120) στα 4.4GHz με 1.585v... (Είχα κάνει και Thread αλλά το πήρε η "επίθεση")

Εσύ με νερό και λίγο ακόμα ρευματάκι άνετα θα κάτσεις stable στα 4.5Ghz...

Εγώ είμαι στα 4GHz 24/7 με 1.45v και θερμοκρασία 42C idle (Βγάλε 10C λόγο ABIT, στα 32C) και στα 52C full (δηλαδή 42C)... Το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασία κάπου στους +5C....

cpuz_30E44E.png

Μερικές φωτογραφίες του δικού μου...

Και η καταχώρησή μου στο VR-Zone...

Αρχική απάντηση από petros@idk$ [24-01-2005 16:56]

Τελικα σιγα σιγά με το καψιμο αρχιζει να ακουει πολυ ωραια το cpu.

Πως ακριβώς τον "καις" φίλε; Χθες έβαλα ένα E0 3.0 GHz επεξεργαστή που είναι σταθερός στα 4.0 GHz (267FSB) αλλά με 1.5v. Πως μπορώ να τον έχω σταθερό εκεί με λιγότερο ρεύμα;

Αρχική απάντηση από yaputzis [Χθες, στις 14:42]

Πως ακριβώς τον "καις" φίλε; Χθες έβαλα ένα E0 3.0 GHz επεξεργαστή που είναι σταθερός στα 4.0 GHz (267FSB) αλλά με 1.5v. Πως μπορώ να τον έχω σταθερό εκεί με λιγότερο ρεύμα;

Δέν μπορείς όπως είναι.Μόνο με καλύτερη ψύξη μπορεί να δουλέψει στα ίδια με λιγότερο ρεύμα. Και αυτό πάλι παίζει ανάλογα με τί ψύξη θα τον έχεις (w.c - phase change...).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.