Jump to content

Winchester + K8N Neo2 = ένα μικρό o/c

Guest

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Καλά θα ήταν να δώσω 1.7 αλλά το clockgen (και το bios) δίνει μέχρι 1.550. Επίσης σε 1.475 αν δεν γελιέμαι είχα 49-50 σε idle. Τις θερμοκρασίες να μην τις προσέξω? :p

’σχετο, θυμάμαι στο corecenter που έχει vcore +18% (και καλά default). Το είχα πάει στο +0% και το vcore αυξήθηκε στο 1.7V :blink:

Το πρόγραμμα πήρε 5 φυσικά. :p

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 16:03]

255x10 με 1.45Vcore και crasharei. :blink: Δοκίμασα και με 1,475V και πάλι το ίδιο

Θερμοκρασίες γύρω στο 50 idle/full δεν θυμάμαι.

Κάτι άσχετο. Βλέπω τις τάσεις του Antec 550Watts truepower με το speedfan και είναι άστα να πάνε. Λέτε να με κρατάει αυτό ή να τις μετρήσω με κανένα πολύμετρο για να σιγουρευτώ?

ψυξη. στους 50 τελειωνουν

μετρα καλυτερα τις τασεις, αλλιως θα σου πεσουν τα μαλια

Αρχική απάντηση από enduracell

κάτσε βρε σεις δε δίνει % αύξηση από το BIOS το MSI?????

Δεν θυμάμαι.

Κάτι άσχετο. Οι sata θύρες 1&2 είναι σίγουρα ξεκλείδωτες ή παίζει να είναι ξεκλείδωτες? Γιατί θέλω να στήσω sataraid0 στους 3&4 κι έχω κι έναν 200άρη σατα που πρέπει κάπου να βολέψω. 40 για sata controller δεν δίνω οπότε αναζητώ πιο οικονομική λύση.

• 2 weeks later...

~~~Update~~~

331x8 (2648MHz) 1.6vcore (1.45 + 10% over VID)

οι παλιές μνήμες με διαιρέτη 100 (στα 165,5MHz δηλαδή στα 1Τ/2-2-2-5)

Με toast 9μιση ώρες χωρίς πρόβλημα στην παραπάνω συχνότητα και με θερμοκρασίες έως και 59 βαθμούς σε full load, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

super pi 1MB 34s

3Dmark01SE 23496

aquamark3 55.802

cpu arithmetic 11862 - 4306/5620

cpu multimedia 25139 - 27140

Τα screenshots που έχω είναι τεράστια (1024x768 - δεν τράβηξα ένα ένα για κάθε bench) και δεν έχω photoshop αυτήν την στιγμή για να τα κόψω λίγο.

Πάνω από 2650 αρχίζουν τα προβλήματα αλλά fsb μπορώ να πιάσω μέχρι και 350 και κάτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.