Jump to content

Winchester + K8N Neo2 = ένα μικρό o/c

Guest

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Ξέχασα να αναφέρω τις θερμοκρασίες και τα volts.

1.425Vcore από BIOS και 54 βαθμοί σε full load. Stock ψύξη με AS Ceramique.

ΥΓ. Κανείς Ηρακλειώτης να μου δανείσει ένα watercooling? :p

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

μπορεις να του δωσεις εξτρα ταση???

Θα του δώσω αργότερα extra τάση όταν πλέον δεν θα ανεβαίνει. Προς το παρόν τον ψήνω αλύπητα. ;)

Αρχική απάντηση από enduracell

ναι για δώσε τάση να δούμε πως πάει μπορεί με 1.55 να πάει 2700 που ξες? :hehe: Επίσης τι βδομάδα είναι θυμάσαι?

Σιγά σιγά. ;)

Τα 300χ10 θέλω να φτάσει (θα μου άρεσε με αέρα αλλά και με νερό δεν με χαλάει :p) σταθερά.

0446.

Αρχική απάντηση από Hero

Θα του δώσω αργότερα extra τάση όταν πλέον δεν θα ανεβαίνει. Προς το παρόν τον ψήνω αλύπητα. ;)

ok καλα αποτελεσματα ευχομαι.εγω το ρωτησα περισσοτερο γιατι καπου στο φορουμ διαβαζα οτι οι 0.09 δεν δεχονται εξτρα ταση...και μου φανηκε ακυρο τελειως!

Σιγά σιγά. ;)

Τα 300χ10 θέλω να φτάσει (θα μου άρεσε με αέρα αλλά και με νερό δεν με χαλάει :p) σταθερά.

0446.

ok καλα αποτελεσματα ευχομαι.εγω το ρωτησα περισσοτερο γιατι καπου στο φορουμ διαβαζα οτι οι 0.09 δεν δεχονται εξτρα ταση...και μου φανηκε ακυρο τελειως!

Χμ. Κι εμένα μου φαίνεται ψιλοάκυρο αλλά θα δούμε στην πορεία. Τώρα είμαι μια σκάλα vcore παραπάνω όπως ανέφερα πριν.

Αρχική απάντηση από esdee

ααααααχχχ αυτοι οι 3200+ 0446+ week ... θα τσιμπησω και εγω ενα μου φαινετε ...

nice OC Ηero ...

Και για να είμαι ειλικρινής, όταν τον παράγγειλα από το e-shop ούτε που έψαξα για stepping. :D

esdee να τσιμπήσω κι εγώ το w/c σου? :p

Αρχική απάντηση από Hero

Χμ. Κι εμένα μου φαίνεται ψιλοάκυρο αλλά θα δούμε στην πορεία. Τώρα είμαι μια σκάλα vcore παραπάνω όπως ανέφερα πριν.

Και για να είμαι ειλικρινής, όταν τον παράγγειλα από το e-shop ούτε που έψαξα για stepping. :D

οποτε εφοσον εισαι με μγαλυτερο v-core απο το νορμαλ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος και αν υπαρχει περιορισμος πχ μεχρι 1.55 η 1.6 αν και αυτο μου φαινεται ακομα πιο κουφο!

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 00:30]

ποιο w/c μου ??? ολα τα αποτελεσματα μου στα bench ειναι με αερα!

το νερο μου κοιμαται προς το παρον μεχρι να βρω το χρονο να το στησω (σωστα επιτελους!)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 00:32]

εκτος και αν υπαρχει περιορισμος πχ μεχρι 1.55 η 1.6 αν και αυτο μου φαινεται ακομα πιο κουφο!

υπαρχει ενας υποτιθεμενος περιορισμος μεχρι τα 1.45V (το εχουμε ξανα-αναλυσει αυτο)

αλλα διορθωνεται απο το ιδιο το BIOS

καλη τυχη Hero ... με 1.45V αν πιασεις 2600κατι εισαι μιααααα χαρααααα

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

οποτε εφοσον εισαι με μγαλυτερο v-core απο το νορμαλ δεν υπαρχει κανενα προβλημα εκτος και αν υπαρχει περιορισμος πχ μεχρι 1.55 η 1.6 αν και αυτο μου φαινεται ακομα πιο κουφο!

Αν θυμάμαι καλά η μητρική δίνει μέχρι 1.7+

Θα το τσεκάρω στο επόμενο reboot και θα σου πω αν είναι.

Αρχική απάντηση από esdee

ποιο w/c μου ??? ολα τα αποτελεσματα μου στα bench ειναι με αερα!

το νερο μου κοιμαται προς το παρον μεχρι να βρω το χρονο να το στησω (σωστα επιτελους!)

Ε αυτό που κοιμάται τέλος πάντων. Με 54 βαθμούς που βλέπω στο (*γκουχ, γκουχ* ηλίθιο) corecenter, μάλλον είμαι κοντά σε ένα όριο λόγω θερμοκρασιών.

Πάντως όταν αγγίζω την ψύχτρα δεν την αισθάνομαι ιδιαίτερα ζεστή. Οπότε ή το πρόγραμμα είναι γκάου ή δεν έχω αλείψει σωστά την ceramique (συνηθισμένος από athlon xp βλέπετε :p).

Κάποιος γρουσούζης ανταγωνιστής με σκεφτόταν. :p

Το σύστημα crashare στα 252x10 κατόπιν S&M σε long διάρκεια. Κρίμα κι είχαν απομείνει 35' :p

Τώρα το έχω 251x10 κι ελπίζω να δουλέψει απροβλημάτιστα. Στα 250χ10 πάντως "έφαγε" σχεδόν 7ορο κάψιμο με toast. Τώρα θα φάει 12ωρο.

Nos-Dio μέχρι 1.550Vcore δίνει η μητρική (default BIOS).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.