Fireball1442169110 Ιούνιος 12, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Το ακουαφόρτε απ' οτι ξέρω έχει περιεκτικότητα γύρω στο 10%. Εγώ το άφησα να μουλιάσει με σαπούνι για τα πιάτα και νερό. Μάλλον θα βάζω βραστό νερό και θα το αφήνω μέχρι να καθαρίσει. Απο daihatsu φορτηγάκι είναι, δεν ξέρω ποιό ακριβώς. Κάποιες απο τις πτυχώσεις είναι λίγο στραβωμένες. Με ένα κατσαβίδι όμως έρχονται σιγά σιγά και με υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιούνιος 12, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Νομίζω πως υπάρχουν κάτι φάρμακα που το βγάζουν αλλα δεν ξέρω τι παίζεται και που θα τα βρεις. Σε μαγαζιά με φυτά ίσως ή σε μαγαζιά με ενυδρια και τέτοια.Σε μαγαζι που εχει ηδη για πισίνες πάρε ΑΛΓΟΚΤΟΝΟ σε σκόνη οχι παστίλιες.Μετα όταν καθαρισει 5-7 σταγονες batadine scrub για να μην ξαναπιασει.Βαλε δισαποσταγμένο νερο Θα το βρείς σε φαρμακαποφικες ή φαρμακεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireball1442169110 Ιούνιος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Χημικά και διάφορα καθαριστικά αγοράζω απο μια αποθήκη χημικών στο λιμάνι του Πειραιά. Θα ρωτήσω εκεί γιατί είδη για πισίνες μου είναι λίγο πιο δύσκολο να βρώ. Ευχαριστώ πάντως! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω νεότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.