Ripper18 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2005 Εχω ενα Casetec 1018 στο οποιο σημερα τοποθετησα ανεμιστηρα στην θεση που ειναι πανω απο το τροφοδοτικο.Παρατηρησα οτι ο αερας που βγαζει ο ανεμιστηρας κοντραρεται και ξαναγυρναει πισω λογου οτι το ανοιγμα εχει μικρες τρυπες.Οσοι εχουν Casetec 1018 ας πουνε τι εχουν κανει για αυτο το προβλημα.
FrOsT Ιανουάριος 11, 2005 #2 Ιανουάριος 11, 2005 Του Hellrider(!) δεν έχει τέτοι πρόβλημα!!!Έχει το πορτοκαλί silend της Thermaltake.
Ripper18 Ιανουάριος 11, 2005 Author #3 Ιανουάριος 11, 2005 Δεν καταλαβα γιατι δεν εχει προβλημα.Εγω εχω βαλει ενα Coolermaster Neon Led fan που δουλεβει στις 2500rpm.
greekfragma Ιανουάριος 11, 2005 #4 Ιανουάριος 11, 2005 και γω ειχα καποτε ανεμηστιρα σε εκεινη την θεση και δεν ειχα κανενα προβλημα..........σε συμβουλευω να κλεισεις(ναι να κλεισεις με ζελατινα χαρτι η οτι αλλο εχεις) την επανω γιατι δεν ειδα καμια διαφορα εκτος απο παραπανω θορυβο.........κλεινωντας την επανω με χαρτι αλλα και την σιτα με τρυπες που υπαρχει διπλα απο τις pci ειδα καλυτερες θερμοκρασιες στο κουτι(1-2βαθμους κατω) καθως οδηγειται πιο καλα ο αερας απο κατω χαμηλα προς επανω ψηλα......τα μονα φουρφουρια που εχω πανω στο κουτι ειναι τα 2 μπροστινα στους δισκους,τα 2 πισω κατω απο το τροφο..........τα 2 του τροφο και τα 2 στο πλαι οταν ειχα και το μπλε πλαστικο συρταρι..........ειχα φωτο στο λαμπη.......θα ψαξω και εαν βρω θα ποσταρω
fantacid Ιανουάριος 11, 2005 #5 Ιανουάριος 11, 2005 Παρε ενα τρυπανι κ μεγαλωσε τις τρυπες,τοσο οσο θα εχεις ικανοποιητικη ροη
Ripper18 Ιανουάριος 11, 2005 Author #6 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Χθες, στις 23:40] Παρε ενα τρυπανι κ μεγαλωσε τις τρυπες,τοσο οσο θα εχεις ικανοποιητικη ροη Aκομα δεν το πηρα να το τρυπησω.
Ripper18 Ιανουάριος 11, 2005 Author #7 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma και γω ειχα καποτε ανεμηστιρα σε εκεινη την θεση και δεν ειχα κανενα προβλημα..........σε συμβουλευω να κλεισεις(ναι να κλεισεις με ζελατινα χαρτι η οτι αλλο εχεις) την επανω γιατι δεν ειδα καμια διαφορα εκτος απο παραπανω θορυβο.........κλεινωντας την επανω με χαρτι αλλα και την σιτα με τρυπες που υπαρχει διπλα απο τις pci ειδα καλυτερες θερμοκρασιες στο κουτι(1-2βαθμους κατω) καθως οδηγειται πιο καλα ο αερας απο κατω χαμηλα προς επανω ψηλα......τα μονα φουρφουρια που εχω πανω στο κουτι ειναι τα 2 μπροστινα στους δισκους,τα 2 πισω κατω απο το τροφο..........τα 2 του τροφο και τα 2 στο πλαι οταν ειχα και το μπλε πλαστικο συρταρι..........ειχα φωτο στο λαμπη.......θα ψαξω και εαν βρω θα ποσταρω Τι ανεμιστηρα ειχες στην επανω θεση???
FrOsT Ιανουάριος 11, 2005 #8 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Ripper18 Aκομα δεν το πηρα να το τρυπησω. Ανοιξε λίγο τις τρύπες, δεν το τρυπάς, θα έχεις καλήτερη ροή αέρα με μεγαλήτερες τρύπες
fantacid Ιανουάριος 11, 2005 #9 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Ripper18 Aκομα δεν το πηρα να το τρυπησω. Ακομα δε το πηρες κ εβαλες φανες!!!!
greekfragma Ιανουάριος 17, 2005 #11 Ιανουάριος 17, 2005 ripper το φανακι που ειχα επανω ηταν ενα 8αρη θερμαλτεηκ σμαρτ φαν ΙΙ.σορυ μαν για την καθυστερηση αλλα εξεταστικη ειναι αυτη.........φωτογραφια ακομα ψαχνω να βρω........σε καποιο παλιο σιντι που ειχα καψει τις ειχα και λιγο μπερδεμα να το βρω μετα απο τοσο καιρο.....ελπιζω να το πετυχω καπου.
NizzO Φεβρουάριος 20, 2005 #13 Φεβρουάριος 20, 2005 Πως έχετε τοποθετημένα τα φαν σε αυτό το κουτι? μπροστά και πλαινά βάζουν και πάνω και πίσω βγάζει?
Ripper18 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #14 Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από NizzO [Χθες, στις 07:22] Πως έχετε τοποθετημένα τα φαν σε αυτό το κουτι? μπροστά και πλαινά βάζουν και πάνω και πίσω βγάζει? Σωστος :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.