Jump to content

Casetec 1018

Ripper18

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα Casetec 1018 στο οποιο σημερα τοποθετησα ανεμιστηρα στην θεση που ειναι πανω απο το τροφοδοτικο.Παρατηρησα οτι ο αερας που βγαζει ο ανεμιστηρας κοντραρεται και ξαναγυρναει πισω λογου οτι το ανοιγμα εχει μικρες τρυπες.Οσοι εχουν Casetec 1018 ας πουνε τι εχουν κανει για αυτο το προβλημα.

Του Hellrider(!) δεν έχει τέτοι πρόβλημα!!!

Έχει το πορτοκαλί silend της Thermaltake.

Δεν καταλαβα γιατι δεν εχει προβλημα.Εγω εχω βαλει ενα Coolermaster Neon Led fan που δουλεβει στις 2500rpm.

και γω ειχα καποτε ανεμηστιρα σε εκεινη την θεση και δεν ειχα κανενα προβλημα..........σε συμβουλευω να κλεισεις(ναι να κλεισεις με ζελατινα χαρτι η οτι αλλο εχεις) την επανω γιατι δεν ειδα καμια διαφορα εκτος απο παραπανω θορυβο.........κλεινωντας την επανω με χαρτι αλλα και την σιτα με τρυπες που υπαρχει διπλα απο τις pci ειδα καλυτερες θερμοκρασιες στο κουτι(1-2βαθμους κατω) καθως οδηγειται πιο καλα ο αερας απο κατω χαμηλα προς επανω ψηλα......τα μονα φουρφουρια που εχω πανω στο κουτι ειναι τα 2 μπροστινα στους δισκους,τα 2 πισω κατω απο το τροφο..........τα 2 του τροφο και τα 2 στο πλαι οταν ειχα και το μπλε πλαστικο συρταρι..........ειχα φωτο στο λαμπη.......θα ψαξω και εαν βρω θα ποσταρω

Αρχική απάντηση από fantacid [Χθες, στις 23:40]

Παρε ενα τρυπανι κ μεγαλωσε τις τρυπες,τοσο οσο θα εχεις ικανοποιητικη ροη

Aκομα δεν το πηρα να το τρυπησω.

Αρχική απάντηση από greekfragma

και γω ειχα καποτε ανεμηστιρα σε εκεινη την θεση και δεν ειχα κανενα προβλημα..........σε συμβουλευω να κλεισεις(ναι να κλεισεις με ζελατινα χαρτι η οτι αλλο εχεις) την επανω γιατι δεν ειδα καμια διαφορα εκτος απο παραπανω θορυβο.........κλεινωντας την επανω με χαρτι αλλα και την σιτα με τρυπες που υπαρχει διπλα απο τις pci ειδα καλυτερες θερμοκρασιες στο κουτι(1-2βαθμους κατω) καθως οδηγειται πιο καλα ο αερας απο κατω χαμηλα προς επανω ψηλα......τα μονα φουρφουρια που εχω πανω στο κουτι ειναι τα 2 μπροστινα στους δισκους,τα 2 πισω κατω απο το τροφο..........τα 2 του τροφο και τα 2 στο πλαι οταν ειχα και το μπλε πλαστικο συρταρι..........ειχα φωτο στο λαμπη.......θα ψαξω και εαν βρω θα ποσταρω

Τι ανεμιστηρα ειχες στην επανω θεση???

Αρχική απάντηση από Ripper18

Aκομα δεν το πηρα να το τρυπησω.

Ανοιξε λίγο τις τρύπες, δεν το τρυπάς, θα έχεις καλήτερη ροή αέρα με μεγαλήτερες τρύπες;)

ripper το φανακι που ειχα επανω ηταν ενα 8αρη θερμαλτεηκ σμαρτ φαν ΙΙ.σορυ μαν για την καθυστερηση αλλα εξεταστικη ειναι αυτη.........

φωτογραφια ακομα ψαχνω να βρω........σε καποιο παλιο σιντι που ειχα καψει τις ειχα και λιγο μπερδεμα να το βρω μετα απο τοσο καιρο.....ελπιζω να το πετυχω καπου.

• 1 month later...

Πως έχετε τοποθετημένα τα φαν σε αυτό το κουτι? μπροστά και πλαινά βάζουν και πάνω και πίσω βγάζει?

Αρχική απάντηση από NizzO [Χθες, στις 07:22]

Πως έχετε τοποθετημένα τα φαν σε αυτό το κουτι? μπροστά και πλαινά βάζουν και πάνω και πίσω βγάζει?

Σωστος:D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.