Jump to content

nvidia 6600 GT 2D speed!

spybol1442169066

Recommended Posts

Αναβάθμισα το "καρουλακι" μου (Χρ 2400+ με kt333) από radeon 9000pro σε 6600GT.Στα παιχνίδια πήρα μεγάλη διαφορα (αν και η cpu είναι λίγο αργή).Σε 3d λοιπόν μου άρεσε πολύ η κάρτα.Εκεί που δεν μου άρεσε ήταν σε 2d και προβληματίζομαι.Και εξηγώ:

Πολλές σελίδες που έχουν macromedia flash μεγάλα έχω τρομερό cpu usage (περίπου 60%) και το scroll down της σελίδας είναι παναργο!Οι ίδιες σελίδες (γιατί μπαίνω κάθε μέρα στα ίδια site) δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την radeon μου (σκρολλαρανε jet!). Driver 71.89 ..Καμια ιδέα?

αν και δεν εχω nvidia καρτουλα για χροννια τωρα , απο οσο ξερω οι forceware εχουν επιλογη να ρυθμισεις ξεχωριστα την ταχυτητα 2d απο οτι σε 3d . Προσπαθησε να παιξεις λιγακι εκει με τις ρυθμισεις μηπως και ξεμπερδεψεις με το προβλημα αυτο.

εγω με την απλη 6600 οταν εβαλα τους καινουργιους drivers αρχισα να βλεπω κατι σπασιματακα στο scrolling κτλπ , γενικα επεσαν οι επιδοσεις στα 2D, δεν ακουσα γενικος κατι για τους τελευτεους οδηγους την Nvidia παντως και δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν ειναι κ πολυ μεγαλο προβλημα

Τι μάρκα είναι η κάρτα γραφικών?? Τι έκδοση είναι τα windows? Αυτο φίλε μου δεν είναι τίποτα!!! Εγω στην αρχή με την 9200SE δεν μου έπαιζε 32BIT στα 2D/3D γραφικά και φτέγαν τα Windows που δεν ήχαν το Net Framework 1.1 και το Service pack 2(FULL) Αν δεν πάς Windowsupdate.com συχνά τι να κάνουμε! αυτα παθαίνουμε! :068: :092: :075:

Καλή αναβάθμιση!!!

Τοσο δυνατη καρτα να τρωει κολληματα σε 2D γραφικο περιβαλλον ακουγεται τουλαχιστον γελειο! Δοκιμασε να βαλεις το NETframework 1.1 και να ενημερωνεις τα windows σου οπως ειπε ο ποκεμον. Με την 6800 που εχω και τους ιδιους drivers δεν εχω κανενα προβλημα, οσο για τις ρυθμισεις που περνει το 2D ειναι μονο το overclocking που μπορεις να πειραξεις, κατι το οποιο δεν το συνιστω γιατι δεν θα δεις διαφορα. Ετοιμασου για microscroft update λοιπον!

εννοοείται ότι έχω εγκατεστημένο το netframework 1.1, πριν αλλάξω την κάρτα.Από updates είναι OK όλα latest.. Και εννοείται ότι η μετάβαση έγινε με uninstall τους παλιούς drivers τις ATI, driver cleaner και τα σχετικά....

εννοοείται ότι έχω εγκατεστημένο το netframework 1.1, πριν αλλάξω την κάρτα.Από updates είναι OK όλα latest.. Και εννοείται ότι η μετάβαση έγινε με uninstall τους παλιούς drivers τις ATI, driver cleaner και τα σχετικά....

Τώρα μου βάζεις δύσκολα!

Νομίζω οτι η κάρτα φτέει διοτι όλα τα άλλα τα ήπαμε ήβη :108: ! Δοκίμασε να την επιστρέψεις πριν πόσο καιρο την πήρες?? Αν βάλεις αλλη Nvidia απο κανέναν φίλο σου και κάνει τα ίδια κολήματα τοτε θα φτέει η Motherboard!

δοκίμασε νέους driver agp για το motherboard σου.για καλό και για κακό απεκατέστησε τους driver της κάρτας γραφικών και του motherboard σου(τρέξε το αρχείο εγκατάστασης και διάλεξε uninstall)και με τη σειρά εγκατέστησε ξανά πρώτα τους driver της Motherboard και υστέρα αυτούς την κάρτας γραφικών.

Παιδιά μάλλον είναι θέμα driver γιατί η κάρτα σε 3d είναι jet.Θα το ψάξω και αν θα βρω καμια λύση θα σας το πω.Δεν ειναι όλες οι σελίδες αργές.Επίσης έχει διαφορα πχ με τον opera scrollarei πολύ γρηγορότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.