Jump to content

Tι θερμοακρασίες είναι αυτές πάλι;;;;(Winchester 3500+)

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Winchester 3500+

ABIT FATAL1TY

όλα default...43-44 θερμοκρασίες με μαμά ψύκτρα!!!

39-41 BIGWATER !!!

ΕΛΕΟΣ.....καλά δεν μιλάμε για full load......57-58 για κανα 2λεπτο SM ας πούμε..(δεν τολμαω πιο πολύ).

και έτσι και αρ΄χισω κανένα προγραμματάκι σαν winamp ας πούμε η κανένα άλλο μικρό....πάει στα 48-49+....Συμβαίνει κάτι "κακό";;;

Αν και στο τέλος του θέματος οι θερμοκρασίες θα έχουν πέσει,η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.....?????

Ακούμπα την ψήκτρα του επεξεργαστή σου και θα καταλάβεις αν η mobo σου λεει τα δικά της. Αν είναι όντως ζεστή τότε βαλε κανένα αυγουλάκι πάνω μην παει χαμένη τόση ενέργεια.

Εγω δηλαδη σε idle με 52-54 πρεπει να ειμαι χαζος που δεν φοβαμε ή οι 64αριδες AMD με την μαμα ψύκτρα ειναι πιο χαμηλα?Εμενα μου φαινονται σχετικα νορμαλ οι θερμοκρασιες με στοκ ψυκτρα...but that's just me

Ψυχοποτάμι οι 64αρηδες με μαμά και ένα τόνο υπερχρονισμό είναι όσο ζεστοί όσο οι μαμά ΧΡ... Βέβαια το μυστικό ίσως να συμπεριλαμβάνει και τη μάρκα του ανεμιστηριού (=δέλτα...)

Winchester 3500+

ABIT FATAL1TY

όλα default...43-44 θερμοκρασίες με μαμά ψύκτρα!!!

39-41 BIGWATER !!!

ΕΛΕΟΣ.....καλά δεν μιλάμε για full load......57-58 για κανα 2λεπτο SM ας πούμε..(δεν τολμαω πιο πολύ).

και έτσι και αρ΄χισω κανένα προγραμματάκι σαν winamp ας πούμε η κανένα άλλο μικρό....πάει στα 48-49+....Συμβαίνει κάτι "κακό";;;

Μάλλον είναι θέμα της Abit.

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ στην δικιά μου Abit A8V 3rd-eye. To utility της Abit (και τα bios readings) δίνουν σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Στη δικιά μου περίπτωση τα πράγματα είναι και λίγο πιo περίεργα μιας και εκτός απο τα πάντα default, έχω ενεργοποιημένο το cool&quite στην CPU και παίρνω σταθερά 36-38 idle (με την cpu να τρέχει στα 1000ΜΗz!!:119:!!!) και 48-50 σε full load.

Οι θερμοκρασίες δια του απλού τεστ της αφής με το δάκτυλο, δεν είναι τόσο υψηλές (η μαμά ψύκτρα είναι χλιαρή), αλλά και ο αισθητήρας του Aerocool Gatewatch μου δίνει 28-29 idle και 36-42 σε διάφορα επίπεδα load.

Τέτοια επίπεδα θερμοκρασιών είχα και στην Asus A8V deluxe που είχα πριν.

Ίσως κάποιο bios update να δώσει την λύση. Θα το δοκιμάσω και εγώ μόλις βρω λίγο χρόνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.