fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 Nidec motors ΟΡ The JVC motors (SATA)???Αυτοί με το πρώτο είναι αθόρυβοι ενώ οι δευτεροι θορυβώδεις...Το γράφουν απο κάτω.Αν κάποιος έχει πάρει πρόσφατα ή αν δείτε σε κάποιο κατάστημα προσέξτε τι μοτερ είναι και ποστάρετε εδώ για να ξέρουμε!
SoulRiver Μάϊος 10, 2005 #3 Μάϊος 10, 2005 Εχω πάρει 3 τελευταία, θα τους κοιτάξω να σου πω...Για καραμελες τους περασες? :104: :104: εγω μια 512 θελω και πανε μηνες που περιμενω!! :119: :119:
Orthodox Μάϊος 10, 2005 #4 Μάϊος 10, 2005 Αν και οι δυο εκ των τριών ήταν για μένα ( c raid0 στη sig μου), γενικότερα περνάει αρκετό πράμα από τα χέρια μου λόγο εργασιών κλπ..
fonzi Μάϊος 11, 2005 Author #5 Μάϊος 11, 2005 ΟΚ orthodox. Μακάρι να κοιτάξεις γρήγορα διότι καίγομαι σχετικά...
Orthodox Μάϊος 11, 2005 #6 Μάϊος 11, 2005 Λοιπόν κοίταξα τους δύο που έχω στο Raid. Ο ένας έχει τον nidec και ο άλλος τον jvc. Όπως έχω πει και σε άλλα thread είναι αθόρυβοι σε όλες τις φάσεις (seek time, idle κλπ).Αν τώρα ο ένας από τους δυο κάνει έστω και λίγο θόρυβο παραπάνω από τον άλλο δεν μπορώ να σου πω γιατί αν τους δουλέψω χωριστά θα χάσω τη συστοιχία….Οι δικοί μου είναι οι Samsung SP0812N με ATA133 και 8 Mb cache δλδ σχεδιαστικά ίδιοι με τους sata..Ο τρίτος που πήρα είναι ο Samsung SP0802N με ΑΤΑ100 και 2 Mb cach. Αυτόν τον έχω βάλει σε άλλο μηχανάκι και δεν μπορώ να δω το μοντέλο του μοτέρ αλλά θα το χω υπόψη μου αν βρεθεί η ευκαιρία. Από όσο τον δούλεψα αυτός έβγαζε λίγο θόρυβο σε idle αλλά όταν διαβάζει κάνει σα σκαφτικό…Edit: Αγορά όλοι από E-Shop
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.