Ahilius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2005 9800SERIES ALL IN WONDER. Εxω αυτή τη κάρτα εδώ και ένα χρόνο και μπορώ να πώ ότι μέχρι τώρα...!τέλεια καρτάρα. ολα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στις πιό τρελές αναλύσεις!Ξαφνικά από το πουθενά τα γραφικα της τα φτυσανε!!!Βγάζει κάτι γραμμες απο το πουθενα κατι pixels τρεμοσβηνουν κατι τριγωνα τετραγωνα εμφανιζονται στην οθόνη και τελικώς επικτρατέι ένα χάος μόλις τρέχω κάποιο παιχνίδι. Δε ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ για το τι ακριβώς βλέπεις!!!! Anyway πήγα στο μαγαζί που την αγόρασα για αλλαγή. Στην αρχή πήγαν να μου Δώσουν την Χ800 (512Ευρώ) μετά μια άλλη κατώτερη της, αλλά τελικά μετά από ένα πολύπλοκο παιχνίδι κάποιων ημερών που μου έπαιξαν πήγαν να μου δώσουν την 6600GT (205Ευρώ). Ωστόσο τη δικιά μου κάρτα την είχα πάρει 612Ευρώ. Μήπως έκανα κακά που τους έβρισα και έφυγα; :067: !!! :τώρα ετοιμάζομαι, εφόσον δε βρήκα άκρη μ'αυτούς, να δώσω 500 ευρω και να πάρω μια αλλη καρτα. ποιά να πάρω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 9800SERIES ALL IN WONDER. Εxω αυτή τη κάρτα εδώ και ένα χρόνο και μπορώ να πώ ότι μέχρι τώρα...!τέλεια καρτάρα. ολα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στις πιό τρελές αναλύσεις!Ξαφνικά από το πουθενά τα γραφικα της τα φτυσανε!!!Βγάζει κάτι γραμμες απο το πουθενα κατι pixels τρεμοσβηνουν κατι τριγωνα τετραγωνα εμφανιζονται στην οθόνη και τελικώς επικτρατέι ένα χάος μόλις τρέχω κάποιο παιχνίδι. Δε ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ για το τι ακριβώς βλέπεις!!!! Anyway πήγα στο μαγαζί που την αγόρασα για αλλαγή. Στην αρχή πήγαν να μου Δώσουν την Χ800 (512Ευρώ) μετά μια άλλη κατώτερη της, αλλά τελικά μετά από ένα πολύπλοκο παιχνίδι κάποιων ημερών που μου έπαιξαν πήγαν να μου δώσουν την 6600GT (205Ευρώ). Ωστόσο τη δικιά μου κάρτα την είχα πάρει 612Ευρώ. Μήπως έκανα κακά που τους έβρισα και έφυγα; :067: !!! :τώρα ετοιμάζομαι, εφόσον δε βρήκα άκρη μ'αυτούς, να δώσω 500 ευρω και να πάρω μια αλλη καρτα. ποιά να πάρω;;; Να μην πάρεις άλλη. Να την πάς πίσω και να περιμένεις λίγο να πάρεις άλλο. Η Χ800 ήταν καλή περίπτωση πάντως. Μην ξεχνάς ότι η κάρτα σου δεν είναι και καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilius Μάϊος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Να μην πάρεις άλλη. Να την πάς πίσω και να περιμένεις λίγο να πάρεις άλλο. Η Χ800 ήταν καλή περίπτωση πάντως. Μην ξεχνάς ότι η κάρτα σου δεν είναι και καινούργια.Δε ξέρω. Αν έπαιρνα κάποια άλλη τώρα ποιά μου προτείνεις; Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 6800, 6800GT αλλά και από ΑΤΙ κάποιες που θα σου προτείνει και κάποιος άλλος γιατί εγώ δεν ξέρω από ΑΤΙ καινούργιες. Αλλά μην δώσεις και πάρα πολλά λεφτά, για να μην σου πάει στράφι σε ενδεχόμενη μεταπήδησή σου σε PCI-Express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αν είναι σε εγγ'υηση είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν μια ισάξια κάρτα . Η 6600 δεν είναι στην ίδια κατηγορία οπότε μην δεχθείς.....πές ότι θα πάς στον ΙΝΚΑ για καταγγελία να δεις για πότε στρώνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Μάϊος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 6800Ultra, X850 αλλά πρέπει να σου την αλάξουν! :096: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάϊος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Μιας και δεν υπάρχει άλλη αναφορα ή ενημέρωση επί του θέματος αυτό κλείνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.