Jump to content

Aτιμη ΔΕΗ!

Braveheart1980

Recommended Posts

και εγώ έχω ενα PicoNET καλούτσικο είναι με έσωσε απο πολλές πρωινές διακοπές ρεύματος... πάντως μου χε καεί μια οθώνη έτσι... γιατι ναι μεν ήταν κλειστή, μα περνούσε ρεύμα ευτυχώς που κλείνω το τροφοδοτικό απο πίσω και δε μου χε κάψει το τότε High-end pc μου celeron 733, samsung 256 sdram 66 qdi adv10f (2003-2004) :019: :043:

Και εμενα 2 φιλοι μου μου αναφερανε σκαμπανεβασματα τασης περιοχη Ν.Ψυχικο , Αμπελοκηποι.

Εχω ενα Ups APC RS1000 Και χρησιμοποιειω το Powerchute Personal Edition. Πως μπορω να δω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την ταση αυτη την στιγμη και κανα διαγραμμα οπως παραπανω?

Ρε για πειτε μονο εμενα με εχει σκισει η ΔΕΗ? Ευτυχως εχω UPS της APC (απλα κορυφη!)

Μια χαρά είναι η τάση, εντός των ορίων (230Vrms +/- 5%)

Εμένα το πρωί έκανε μια τρομερή βύθιση το δίκτυο που σταμάτησε το ράδιο και το φως σχεδόν έσβησε αλλά το pc δεν επανεκκίνησε παρά το τροφοδοτικό του πωπού που έχει (jj 400W).

Και στο Γαλάτσι. Και επίσης μία διακοπή ρεύματος 2 λεπτών.

εχω εργοταξιακο ρευμα και σας πληροφορω οτι εχει δουλεψει το pc και με 240 ,αν και απο την μικρη εμπειρια μου πιο πολυ φοβαμαι τα "βυθισματα" παρα την υπερταση

παντως στην Πατρα δεν εχουμε τετοια προβληματα, εχω και τριφασικο στο σπιτι οποτε λίγο δύσκολο να κοπει το ρευμα και στις 3 φασεις...

παντως στην Πατρα δεν εχουμε τετοια προβληματα, εχω και τριφασικο στο σπιτι οποτε λίγο δύσκολο να κοπει το ρευμα και στις 3 φασεις...

και γω τριφασικο εχω.

το θεμα ειναι μην πεσει η φαση στο δωματιο που εχεις το pc.

αν και συνηθως αν το εχεις προσεξει στις φασεις που εχει ρευμα καποια απο αυτες ειναι "υπο"(το καταλαβαινεις αισθητα εαν εχεις ups.)

Χτες το βράδι αναβοσβήσανε μερικά φώτα του σπιτιού 3-4 φορές ευτυχώς φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά σοβωαρό για να ρίξει τον υπολογιστή. Q-Tec ολέ.35 ευρώ για τροφοδοτικό και UPS.....

Και στο Ίλιον δίνει ρεσιτάλ μ@λ@κιας η ΔΕΗ αλλά χωρίς UPS τόσα χρόνια δεν έχει καεί τίποτα από την τάση του ρεύματος (από βλακείες έχω κάψει μερικά πράγματα σαν παιδί κι εγώ).

Κι εγω το UPS ποτε δεν το θεωρησα απαραιτητο, απο την ΔΕΗ μπορει να εχουμε σκαμπανεβασματα τασης , διακοπες κτλπ αλλα οτι καηκε καηκε απο τα δικα μου χερια και απο τροφοδοτικα ποτε δεν κοιταξα ουτε την μαρκα τους... :D

Ενταξει εμενα τουλαχιστον μου στειλανε χαρτι να μου πουν οτι θα το κοψουν το ρευμα! Προβλημα τελευταια δεν ειχα αλλα σε κανα 2 μερες δεν θα εχς ρευμα :s...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.