Jump to content

Aνάμεσα σε 2 P4....Help me pls.

dpolal

Recommended Posts

Ανάμεσα στους δύο παρακάτω επεξεργαστές τί μου προτείνεται??????

1. P4 socket 478 Prescot 2,80Ghz FSB533 1M cache ΟΧΙ Ηyperthreading.

2. P4 socket 478 Norhtwood 3,06Ghz FSB533 512Kb cache ME Ηyperthreading.

Board: ASUS P4C800-E Deluxe

RAM: 2x512MB hi performance DDR-434 CL2

Ψύκτρα: Thermalright SP94 + 92άρι fun.

Eκτός από το μειονέκτημα της θερμοκρασίας που εκλύει ο prescot και το οποίο είναι γνωστό ΠΟΙΟΣ είναι γενικά ο ποιό κατάλληλος για ένα σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί για γενικά καθήκοντα και παιχνίδια και ένα ελαφρύ o/c μέχρι τα 3,2Ghz max???????

Tα Ghz δεν με πολυαπασχολούν ΑΛΛΑ το δίλημα είναι μεταξύ 1Mcache,no HT | 512cache+ HT.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Σχόλια του τύπου βάλε Α64 δεν θα ληθφούν υπόψιν αφού όλα τα παραπάνω κομμάτια είναι ήδη στα χέρια μου.

Ευχαριστώ.

νομιζω φιλε μου (πολυ) καλυτερη επιλογη θα ηταν ο Northy...(και πιο "κρυος" και HT)

μην σε θολωνει το 1Μ L2 του prescott...σε ορισμενες εφαρμογες ειναι πιο αργος και απο ιδιας συχνοτητας Northwood.

τα εχεις στα χερια σου ανοιγμενα?????

εαν κλοκαρεις κρατα το καλυτερο κομματι φυσικα........

αν και με την ψυξη που εχεις καλυτερα νουμερα θα δεις με το νορθγουντ χαλλλλαρα..........

εαν μεινεις με αερα ψηφιζω και παλι νορθγουντ 3γιγα

• 4 weeks later...

και μια που αναφερθηκε η ολη φαση σε αυτο το ποστ.

Απο 2 CPU , εναν 3.2 Northwood και εναν 3,2 Prescott (σε socket 478 FSB 800) ποιον προτεινετε? Εγω νομιζω τον Northie λογο θερμοκρασιων και μονο, θα μπορεσω να τον πουσαρω παραπανω οτι ψυξη κ να διαλεξω... ετσι?:nada:

Αρχική απάντηση από AlienHack

και μια που αναφερθηκε η ολη φαση σε αυτο το ποστ.

Απο 2 CPU , εναν 3.2 Northwood και εναν 3,2 Prescott (σε socket 478 FSB 800) ποιον προτεινετε? Εγω νομιζω τον Northie λογο θερμοκρασιων και μονο, θα μπορεσω να τον πουσαρω παραπανω οτι ψυξη κ να διαλεξω... ετσι?:nada:

δεν είναι υποχρεωτικό μιας και ναι μεν οι πρέσκοτ ανεβάζουν παραπάνω τεμπ, την αντέχουν κιόλας. οπότε εξαρτάται από το κομμάτι..

Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 13:12]

Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει 2.8 prescott με 533FSB με 1MB cache και χωρίς HT ???

ΠΡώτη φορά το ακούω, τί multiplier έχει 5.25 ????

21x133FSB= 2793 (2.8GHz)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.