Necro Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 κοιτάξτε αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554950Αν κατάλαβα καλά αυτές είναι 2X512 και όπως ixyrozontai βελτιστοποιημένες για dual channel.είναι καλές? έχουν καλά timings? και εφόσον μπορώ, γίνονται καλο oc?Παρακαλώ ξεκάθαρες απαντήσεις γιατί δεν είμαι πολύ ψαγμένος :046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αυτές είναι Value Ram ( οι φτηνές προτάσεις της GeIL ) , και έχουν αρκετά προβλήματα ασυμβατότητας με διάφορες motherboards.Επίσης δεν ενδείκνεινται για Overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 xm............ποίες προτείνεις μέχρι 120 euro για dual channel και λίγο oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Εγώ θα σου πρότινα OCZ αλλα για να κάνεις κάποιο καλό OC θές και καλύτερη μητρική... οχι μ-ατχ με SiS :030: :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 ναι ναι θα αλλαχτεί και η μητρική αλλα ακόμα και με καινούργια mobo δεν ξέρω αν θα κάνω oc εγώ ρωτάω για μακροπρόθεσμα που πιθανότατα να θέλω να τις κάνω oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Μάϊος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 φιλε μου με 120euro δυσκολα να βρεις μνημες που να σηκώνουν o/c...Σ'αυτα τα χρήματα πας σε value λύσεις που ως εκ των πραγματων δε κανουν για o/cΕγω εχω βάλει στο ματι τις geil ultraX pc3200 αλλά εχουν περίπου τα διπλάσια απ όσα δίνεις για μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 φιλε μου με 120euro δυσκολα να βρεις μνημες που να σηκώνουν o/c...Σ'αυτα τα χρήματα πας σε value λύσεις που ως εκ των πραγματων δε κανουν για o/c3 γραμματα για σενα .... "U" "T" "T" Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Μάϊος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 για καντο πενηνταρακια το utt με μια αναφορα σε ελληνικά δεδομένα-καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 για καντο πενηνταρακια το utt με μια αναφορα σε ελληνικά δεδομένα-καταστήματα.Διαλεξε γλωσσα...Αγγλικα Ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
micron Μάϊος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Εγω πάντως δε θα εβαζα το χερι μου στη φωτια ότι αγοραζοντας αυτες τις μνημες θα πεσω σε utt ή bh5Δε λέω!Αν θες να παρεις φθηνες μνημες κανε μια προσπάθεια μ'αυτες αλλά αν θες σιγουρά τη πληρωνεις και με το παραπάνω ,γι αυτό και ειπα ότι καλες μνήμες δε πρόκειται να βρει με 120ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Εγω πάντως δε θα εβαζα το χερι μου στη φωτια ότι αγοραζοντας αυτες τις μνημες θα πεσω σε utt ή bh5Το χερι σου μην το βαλεις στην φωτια... αλλα μεχρι στιγμης παντως δεν υπαρχει ανθρωπος που να πηρε αυτα τα τσιπακια και να ΜΗΝ επεσε σε utt/bh5. Απο κει και περα, δικο σου στο χερι, δικη σου και η τσεπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ενδεικτικά πάντως, οι Twinmos στο e-shop τελείωσαν πριν 2 μέρες. Η νέα παραλαβή κανείς δε ξέρει τι θα είναι.Είχε 3 μόλις κομμάτια το Σάββατο από επιστροφή. Ίσως καμμένες ίσως όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 ok ok ξεχάστε το oc απλά πείτε στα 120 euro τις καλυτερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Μάϊος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Kingston CL2.5 512MB + 512MB και πάρε καμία μητρική της προκοπής όσο είναι καιρός (Gigabyte rules!) εγώ έχω την 8IPE1000G rev3.0 με dual channel και είναι τρέλα!! :093: :020: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Μάϊος 10, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 mobo θα αλλάξει όταν πάρω τον άθλον :D όσο για ram ακούω παιδιά να μπορούν να κρατήσουν τον άθλον 64!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.