Jump to content

Psu For overclocking+sli

tester21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προκειται να αγορασω τροφοδοτικο μεχρι 150 euro.

Δωστε τα φωτα σας. Θελω να πετυχω το μεγιστο δυνατο overclocking στον επεξεργαστη.Επισης μαλλον τον σεπτεμβρη παω για sli 6800gt

:070:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

οι δυο γραμμες 12v ειναι τελικα πλεονεκτημα η μηπως μειονεκτημα?

Το osz powerstream 520?

τι λεει?

το εχει τεσταρει κανεις?

Πολύ καλό το Powerstream ...το έχει ο aristidis και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Αλλά αν σκέφτεσαι για sli 6800....καλύτερα μάζεψε λεφτά για κάτι μεγαλύτερο της τάξης των 600Watt ++

Μια ακόμα ψήφος εμπιστοσύνης στο OCZ από μένα. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αν θα είναι οκ για SLI δεν το ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.

Πάντως τα 520W που δίνει η OCZ δεν είναι max output όπως οι τιμές που δίνουν οι Forton, Enermax, Antec κτλ.

Το max του είναι στα 600W όχι πως λέει και πολλά η τιμή αυτή.

• 2 weeks later...

Ρε παιδια το osz powerstream 520 που μπορω να το βρω? Και σε τι τιμη?

Το ειχα καποτε στο e-shop...

αλλα εξαφανιστηκε

Στα multirama το εχουν στη Στουρναρη!

τουλαχιστον το ειχαν την τελευταια φορα που πηγα πριν καμια βδομαδα!

Τιμη τωρα δεν θυμαμαι ακριβως!

Αυτο που εχει το hac shop το ξερει κανεις?

PSU be quiet 520W

Be Quiet / Backline PFC Series 520Watt / Dual Fan Silent / 24-20 Pin Connector / SATA Connector / VGA/HDD & PCI-E Adapter / Thermo controller / +3.3V: 30A / +5V: 43A / +12V: 31A / -12V: 1.0A / +5Vsb: 2.5A.

Τιμή: € 130.25

Many thanks

Θα παω για το ocz μαλλον

ελπιζω να δω διαφορα σε σχεση με το thermaltake purepower 420w που χρησιμοποιω τωρα

Enermax Noisetaker, πολύ καλό, αθόρυβο και πάνω απο όλα αξιόπιστο. Για OCZ θα το σκεφτόμουν ξανά καθώς φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα Tagan που αρκετές παρτίδες είχανε βγεί... μπούμ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.