Xorxhs Ιανουάριος 11, 2005 Author #21 Ιανουάριος 11, 2005 Ωχ παλι τα ιδια,ενω ειχε στρωσει καπως ξαναρχισε τα restart.Να προσθεσω επισης οτι ολα αυτα ξεκινησαν απο τη στιγμη που αλλα ξα καρτα γραφικών 4200---)6800Δοκιμασα με διαφορετικους drivers,ξαναλλαξα την καρτα,αλλά πάλι τα ιδιαΤι να πώ,μηπως ειναι,μηπως λεω,καποιος ιος και προσβάλει το bios?Nα δοκιμασω να κανω format?
enduracell Ιανουάριος 12, 2005 #22 Ιανουάριος 12, 2005 αυτό στο κάνει και με Fail Safe ρυθμίσεις? Από την στιγμή που μια παίζει και μια δε παίζει, και chrashάρει Win μάλλον έχεις πρόβλημα με τις μνήμες σου ή την CPU. Βλέπω χρησιμοποιείς 4ρα sticks, δοκίμασε με μόνο 2 και δες τι κάνει. Ιός δε νομίζω να είναι προσωπικά δεν έχω ακούσει για ιό σε BIOS, το Virus protection είναι για το Bootsector των σκληρών και όχι για το ίδιο το BIOS.Δοκίμασε επίσης να βάλεις Disable στα BIOS cached και VGA BIOS cached, αν και δε νομίζω να ευθύνεται κάτι από αυτά.
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #23 Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Xorxhs [Χθες, στις 22:21] εκανα δοςνγραδε το bios,εβγαλε ενα bad bios checksum post,μετα εκανα αυτο που προτεινε ο φιλος yaputzis και ολα προς το παρον ειναι μια χαρα.Αληθεια αυτες οι extra παραμετροι τι κανουν?Θα περιμενω να δω πως παει και θα σας ξαναενημερωσω.Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους σας Χαίρομαι που όλα είναι εντάξει. Οι έξτρα παράμετροι σβήνουν το boot block για καλά.
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #25 Ιανουάριος 12, 2005 Ναι δεν διάβασα το επόμενο post σου. Δεν μπορώ να σκξεφτώ κάτι άλλο. Καθάρισες το cmos?
Xorxhs Ιανουάριος 14, 2005 Author #26 Ιανουάριος 14, 2005 τελικα το εστειλα στο πλαισιο και μου το αλλαξαν αμεσως.Να σημειωσω οτι πριν ενα μηνα ειχα παλι προβληματα και παλι μου το ειχαν αλλάξει .Τι ναπω,παλι καλα!!Σας ευχαριστω ολους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.