Jump to content

Πόσα WATT χρειάζομαι?

superduke

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΤΟ σύστημα μου είναι: P4 2,8@3,3 , ABIT IS7-E(I865PE),256ΜΒ RAM,GEFORCE MX440 PSU:250 WATT από την Pepper.Με μια geforce 6600gt και ακόμα 256MB RAM με πόσα WATT τροφοδοτικό είμαι εντάξει και τη μάρκα και πόσο θα μου στοιχίσει?Μήπως το υπάρχον είναι καλό και αντέξει τα νέα υποσυστήματα? :059:

πολύ μου ακούγεται νομίζω πως ένα "φορτρον" bluestorm 400watt θα είναι εντάξει!κάνει 75 euro από "μουλτιραμα"!τώρα για να είσαι σίγουρος πάρε των 500watt το "φορτρον" bluestorm!Θα σου κρατήσει μια ζωή!κάνει 115 euro

Οι ram τρώνε περιπου 5Watt αρα μην ανησυχείς για ram, όμως οι GeForce 6xxx απετούν 350W το λιγότερο. Εγώ σου προτίνω Fortron 400 Levicom 420/460 or Enermax :052:

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με το 250 για λίγο να μας πεις πόση ώρα άντεξε(αν δεν ήταν η 6600 μπορεί και να δούλευε καλούτσικα)...Αν δε δίνεις ρεύμα επιπλέον στον επεξεργαστή και δεν έχεις και 5 IDE συσκευές μπορεί να σε εκπλήξει το μικρό σου.

Παιδιά το ενερμαξ είναι πολύ καλό τροφοδοτικό (αλ΄λά αυτό το ξέρετε...)

Θέλω να ρωτήσω επειδή έχει την 12ρα σπασμένη σε 2 γραμμές, δεν έχει πρόβλημα να μπει σε 939 μητρική που θέλω εγω?

Δώστε μερικές προτάσεις για τη μάρκα και πόσα watt να είναι το τροφοδοτικό.Διαθέτω 50-70 ευρώ.

Levicom 460 70e

Levicom 420 60e

Levicom 350 50e

Για τα λεφτά που έχεις αυτά είναι τα καλά, βεβαια μην ξεχάσουμε και τα HEC :052:

Παιδιά το ενερμαξ είναι πολύ καλό τροφοδοτικό (αλ΄λά αυτό το ξέρετε...)

Θέλω να ρωτήσω επειδή έχει την 12ρα σπασμένη σε 2 γραμμές, δεν έχει πρόβλημα να μπει σε 939 μητρική που θέλω εγω?

Για να σου δωσω να καταλαβεις εγω εχω το Enarmax NoiseTaker :052: με τα 485 watt σε 939 και ειναι αψογο.Και ρευματα σωστα δινει και απολα δινει :045:

Kαι εγώ που εχω ενερμαξ 470 οκ είμαι.

Αλλά παντού λένε αυτό που έγραψα για 1 ισχυρή 12ρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.