Jump to content

Desktop HTPC case βοήθεια επιλογής!

fonzi

Recommended Posts

Παρακαλώ όποιος έχει άποψη για ένα καλό desktop case ας μας την πει.

Ψάχνω εδώ και καιρό και τελικά αποφάσισα να αφήσω τους "κύβους" λόγω των περιορισμών που θέτουν σε μητρικές (πχ δύσκολα βρίσκω nf4 939 μητρική σε mini atx).

Επίσης αφήνω τα όρθια κουτιά λόγω χαμηλού WAF...

Aρα μου μένουν τα desktop. Οχι ότι αυτά είναι τέλεια αλλά καλύτερα μάλλον από άλλη επιλογή.

Ζητούμενο: Ασημί χρώμα, αθόρυβο, και κατα προτίμηση full atx τροφοδοτικό να δέχεται, atx motherboard, front 1394 & usb κλπκλπ που όλοι ζητάμε... Αν έχει και οθονίτσα και remote ακόμα καλύτερα και μάλιστα καλύτερα συμβατο με windows media center.

Λοιπόν έχω βρει:

Ολα σχεδόν τα silverstone απο Hacshop (ψάχνω για τον θόρυβο και για το αν το remote είναι συμβατό με WMC)

Dign HV5 απο bestshop (με προβληματίζει το 200w τροφοδοτικό-θέλω 939 μητρική να βάλω με 3000+ και 6600gt)

Collermaster cavalier 4 (δεν παίρνει τροφοδοτικό του εμπορίου νομίζω)

Antec overture (καλό αλλά απο εμφάνιση δεν νομίζω να λέει τίποτα...)

400 Silver http://www.checkmate.gr/products.php?pid=3013 (ψάχνω για το αν το remote είναι συμβατό με WMC)

Αν μπορείτε βοηθήστε!

Επειδη κι εγω την ψαχνω τη δουλεια με τα HTPC, αρχικα αφησα πισω μου τους κυβους.

Τωρα απο τις επιλογες σου ειμαι μεταξυ των 1 και 5.

Βεβαια θελω να δω και τις τελευταιες λεπτομερειες πριν καταληξω, οποτε δεν μπορω να πω οτι κλεινω σε καποια απο τις δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.