Jump to content

Αποκατάσταση παιχνιδιών

dohc161416003179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μία φίλη μου, μού παραπονέθηκε ότι ο άνδρας της, της διέγραψε τις κυψέλες από τα windows, προφανώς τις συντομεύσεις που ανοίγουν από την έναρξη. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα επαναφέρω; Μήπως άμα έβαζα το σι-ντι των ΧΡ και ζητούσα επιδιόρθωση;

αν ξέρεις ποια shortcut ψάχνεις είναι απλό, βρίσκεις το αρχείο που θες και δημιουργείς μία συντόμευση στο desktop

ΥΓ αφού είναι φίλη σου, παντρεμένη και παραπονιέται για τον άντρα της, προτείνω η εν λόγω δουλεία να γίνει όταν λείπει ο άντρας της από το σπίτι και αφού της εξηγήσεις πόσο δύσκολο και κοπιαστικό είναι αυτό που ζητάει :p

spc, όντως το δεύτερο σκέλος της αποστολής είναι που με προβληματίζει, μια και ο άντρας της έχει ακατάστατα ωράρια(σιδηροδρομικός). Δεν μου λες επειδή αυτή η φίλη είναι κατά βάση Αθήνα, παίζει να κάνεις μια επίσκεψη από το σπίτι της(θα της πω ότι της στέλνω τεχνικό) και να στο χρωστάω χάρη;

αφού είναι σιδηροδρομικός και όχι χασάπης πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

αναμένω φωτό του πελάτη (όχι του σιδηροδρομικού) για να αποφασίσω την σκοπιμότητα της επίσκεψης

αν δε, η επίσκεψη έχει αίσιο τέλος (.....) δεν ξέρω ποιος θα χρωστάει χάρη σε ποιον....

SPC, τελικά έδωσα οδηγίες από το τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Φαντάζομαι οι (προφορικές μόνο ) ευχαριστίες σου ανήκουν....

Αρχική απάντηση από dohc16

SPC, τελικά έδωσα οδηγίες από το τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Φαντάζομαι οι (προφορικές μόνο ) ευχαριστίες σου ανήκουν....

και το phone ______, ευπρόσδεκτο

πάντα στη διάθεση της οικογενείας

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.