Jump to content

Αποκατάσταση παιχνιδιών

dohc161416003179

Recommended Posts

Μία φίλη μου, μού παραπονέθηκε ότι ο άνδρας της, της διέγραψε τις κυψέλες από τα windows, προφανώς τις συντομεύσεις που ανοίγουν από την έναρξη. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα επαναφέρω; Μήπως άμα έβαζα το σι-ντι των ΧΡ και ζητούσα επιδιόρθωση;

αν ξέρεις ποια shortcut ψάχνεις είναι απλό, βρίσκεις το αρχείο που θες και δημιουργείς μία συντόμευση στο desktop

ΥΓ αφού είναι φίλη σου, παντρεμένη και παραπονιέται για τον άντρα της, προτείνω η εν λόγω δουλεία να γίνει όταν λείπει ο άντρας της από το σπίτι και αφού της εξηγήσεις πόσο δύσκολο και κοπιαστικό είναι αυτό που ζητάει :p

spc, όντως το δεύτερο σκέλος της αποστολής είναι που με προβληματίζει, μια και ο άντρας της έχει ακατάστατα ωράρια(σιδηροδρομικός). Δεν μου λες επειδή αυτή η φίλη είναι κατά βάση Αθήνα, παίζει να κάνεις μια επίσκεψη από το σπίτι της(θα της πω ότι της στέλνω τεχνικό) και να στο χρωστάω χάρη;

αφού είναι σιδηροδρομικός και όχι χασάπης πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

αναμένω φωτό του πελάτη (όχι του σιδηροδρομικού) για να αποφασίσω την σκοπιμότητα της επίσκεψης

αν δε, η επίσκεψη έχει αίσιο τέλος (.....) δεν ξέρω ποιος θα χρωστάει χάρη σε ποιον....

Αρχική απάντηση από dohc16

SPC, τελικά έδωσα οδηγίες από το τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Φαντάζομαι οι (προφορικές μόνο ) ευχαριστίες σου ανήκουν....

και το phone ______, ευπρόσδεκτο

πάντα στη διάθεση της οικογενείας

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.