Jump to content

Πόσα περιθώρια? Mέχρι που φτάνει?

superduke

Recommended Posts

Kαι τι ρευματα εχεις δωσει,τι ψυξη εχεις,τι μνημες εχεις,το stepping της cpu σου και γενικα οτι εχεις στο συστημα σου!

Έχω P4E prescott 3,3 , i865PE μητρική,256 DDR RAM ARACER 400,geforce mx440 64mb(core:320,mem:470),WD 80gb,PSU:250W.Θερμοκρασίες το πολύ φτάνει 58-60 βαθμούς και τάση επεξεργαστή 1,55V.Ψύκτρα ότι έχει από την εταιρεία.Πάντως μου έχουν πει ότι παραπάνω από 3,4 δεν πάει.

Έχω P4E prescott 3,3 , i865PE μητρική,256 DDR RAM ARACER 400,geforce mx440 64mb(core:320,mem:470),WD 80gb,PSU:250W.Θερμοκρασίες το πολύ φτάνει 58-60 βαθμούς και τάση επεξεργαστή 1,55V.Ψύκτρα ότι έχει από την εταιρεία.Πάντως μου έχουν πει ότι παραπάνω από 3,4 δεν πάει.

Το 3,3 αλλαξε το και καντο 2,8. αυτο ειναι το νορμαλ.

Ποια μητρικη 865?

To πρωτο που θα παρεις καινουργιο ειναι τροφοδοτικο. Με 250 watt εισαι χαλια εως επικυνδυνα...

Πήρα ένα ανεμιστηράκι για τον επεξεργαστή,έχω έναν P4 2,8@3,3 για να τον ανεβάσω λίγο ακόμα.Είδα όμως στο Sandra 2005 ότι ο επεξεργαστής μου κατασκευαστικά έχει όρια μέχρι 3,4.Δηλαδή αν τον πάω παραπάνω θα καεί?

Μην κοιτάς κατασκευαστικά όρια.... Αυτά είναι αηδίες....

Αντιθέτως, ρίξε μιά ματιά εδώ και θα δείς πού μπορεί να φτάσει ο επεξεργαστής σου....

Φίλος έχει βάλει τον 2.8 στα 3.7 (με νεράκι) με motherboard Albatron 865

Για την ακρίβεια τον benhour θα τον εκπροσωπήσει η υπογραφή του και τα 4 πέλτιερ.Βρε συ το παιδί είναι με αέρα γιατί τον πειράζεις?

Εγω πρωτα πρωτα θα επαιρνα 1GB μνημη τη να κανεις το overclock με 256MB μνημη,αμεσως μετα PSU........

είναι με αέρα

λεπτομεριες!! :021: :021: :021:

θα συμφωνησω με τον thor! με 1 γιγα και καλυτερο psu θα δεις αισθητη διαφορα!

Το ερωτημα ειναι αν θα αντεξει το psu το 1g ram...λολ, πλακα κανω. Εγω στη θεση σου δε θα εκανα τπτ προτου αλλαξω τροφοδοτικο. Σε καμια περιπτωση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.