Jump to content

O/c και θερμοκρασίες

Jason1442169106

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οσο ανεβαζω το cpu(p4 prescott 3EGhz) ανεβαινει σαφως η θερμοκρασια cpu αλλα ανεβαινει ακομα περισσοτερο μια θερμοκρασια που στο bios την εχει PWM.Τι ειναι αυτη η θερμοκρασια κ μεχρι ποσο (σχετικα παντα)ειναι ασφαλες να πηγαινει?Επειδη αυτη η pwm θερμοκρασια νομιζω πως εχει σχεση με τη μητρικη να σας αναφερω πως εχω μια Abit IS7-E2

Πρακτικα μην τα αφηνεις πανω απο τους 70 βαθμους . Βαλε εναν ανεμιστηρα να φυσαει πανω τους (Βρισκονται πανω , και πανω-αριστερα απο το σοκετ 478)

Θεωρητικα .... και στους 100 βαθμους ... Ομως εγω , καθως και πολλοι αλλοι χρηστες Prescott και Αbit εχουμε τιναξει αρκετα mosfet κατα καιρους ! :D

Looool!Στελαρα το διαβασα κ το ευχαριστηθηκα!Ειμαι η χειροτερη περιπτωση!Εχω prescott μητρικη Abit κ τα mosfet τα εχω παει κ 79βαθμους!Αρχοντας!

Εμενα με πρεσκοττ η παλια η μητρικη ειχε εναν πυκνωτη με ενα καρουμπαλλο στο πανω μερος, και ενα υγρο μαυρο ειχε καλυψει ολη τις την επιφανεια στο τελος....να μην μιλησω για τα μοσφετ...:):)

Και εμενα μια msi kt266 παρεδωσε πνευμα με τα μοσφετ καρβουνο και τους πυκνωτες να βγαζουν ασπρες φουσκαλες!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.