dracosishere Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2005 Πώς μπορούμε να κάνουμε την εξής πατέντα: Όταν κλείνει το pc οι ανεμιστήρες να συνεχίζουν να λειτουργούν για κανά 2-5λεπτο ώστε να μη μαζεύεται όλος ο θερμός αέρας μέσα στο κουτί και να ζεσταίνονται τα μεταλλικά μέρη και ότι άλλο μπορεί να ζεσταθεί. Όπως το ψυγείο στα αυτοκίνητα ένα πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Την ιδια απορια ειχα και εγω...Κατι σαν τουρμπο ταιμερ λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RioSif Μάϊος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Κάπου είχα δει ένα τέτοιο kit. Νομίζω multirama, δεν θυμάμαι... θα ψάξω και αν το βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αν δε σε πειράζει να το κλείνεις μόνος σου τότε εξωτερικό μικρό τροφοδοτικό ή απλώς μετασχηματιστής 12βολτ και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάϊος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Νομιζω στα smart kit μπορεις να βρεις ενα τετοιο κυκλωματακι που να κανει τη δουλεια αυτη αλλα πρεπει να το φτιαξεις μονος σου! Δηλαδη τις κωλησεις πανω στη πλακετα να τις κανεις εσυ... Εχει μεσα αναλυτικες οδηγιες οποτε δεν ειναι τπτ το τρομερο! Αλλα ρωτα να δεις εχουν? Κατι πρεπει να ειχε παρει το ματι μου μια φορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.