Jump to content

Rheobus με 18w(2.0A) υπάρχει ?

Trooper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω να βρώ καποιο rheobus για να βάλω την αντλία που πήρα η οποία ειναι maximum 18w (2.0A). Ξερει κανένας κάποιο? Το hardcano 13 θα κάνει λέτε? Στο site της thermaltake δε λεει ποσο αντέχει το κανάλι....

Δλδ Κωστα θα ριχνεις την ταση, και ακολουθως τη ροη και τη φασαρια της -οση κανει...-?

Δεν καταλαβα...αν μπορεις πες μου γιατι το θες!!

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 16:45]

Ψάχνω να βρώ καποιο rheobus για να βάλω την αντλία που πήρα η οποία ειναι maximum 18w (2.0A). Ξερει κανένας κάποιο? Το hardcano 13 θα κάνει λέτε? Στο site της thermaltake δε λεει ποσο αντέχει το κανάλι....

λοιπον εχω να σου προτινο κατι

να φτιαξεις ενα μονος σου αλλα οχι μονο για την αντλια να βαλεις πανο και οσα ανεμιστιρακια εχεις μεσα στο tower σου και θα λισεις το προβλημα σου μια και καλη;)

αλλα αν θες κατι ετιμο το hardcano 13 τα αντεχει οπως επισεις και το Vantec Nexus NXP-201

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

λοιπον εχω να σου προτινο κατι

να φτιαξεις ενα μονος σου αλλα οχι μονο για την αντλια να βαλεις πανο και οσα ανεμιστιρακια εχεις μεσα στο tower σου και θα λισεις το προβλημα σου μια και καλη;)

αλλα αν θες κατι ετιμο το hardcano 13 τα αντεχει οπως επισεις και το Vantec Nexus NXP-201

Είσαι σίγουρος οτι το hardcano 13 την αντέχει ? Το είδες απο κάπου ?

Φάνη μειώνοντας τα volt στην αντλία θα μειωθεί και η ροή και συνεπώς ο θόρυβος.

Όταν μειωθεί η τάση αυξάνονται τα αμπέρ άρα και η θερμοκρασία που θα προσθέτει η αντλία στο κύκλωμα.

Οι αντλίες-κυκλοφοριτές έχουν ένα κρίσιμο σημείο στροφών από όπου ρίχνουν την ροή κατακόρυφα.

Ε ναι, απλα επειδη κανει ενα σφύριγμα τώρα η αντλία, και εχει πάρα πολύ δυνατή ροή, θελω να τη μειώσω λίγο για να μην ακούγεται τόσο το σφύριγμα αλλά και για να περιορίσω το θορυβο του νερού μεσα στο τανκ μιας και κανει λες και εισαι στην παραλία και σκανε τα κύματα ...

Αρχική απάντηση από Trooper [Χθες, στις 23:52]

Είσαι σίγουρος οτι το hardcano 13 την αντέχει ? Το είδες απο κάπου ?

Φάνη μειώνοντας τα volt στην αντλία θα μειωθεί και η ροή και συνεπώς ο θόρυβος.

δεν το ειδα απο καπου απλος το εκρινα απο τα λμ317τ που φοραει πανο και αντεχουν 18watt ;)

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Χεχε μαλλον θα προτιμησει το ετοιμο...

Αρχική απάντηση από Trooper

ok thanx , μαλλον θα τσιμπήσω ενα να το δοκιμάσω :)

:hehe:

Trooper, φαντάζομαι πως μιλάς γι' αυτήν την αντλία: Danger Den DD12V-D4, εε? :)

Πες μας τα αποτελέσματα του Rheobus γιατί έχω κι εγώ μια τέτοια και μ' ενδιαφέρει μια αντίστοιχη λύση :)

yep ναι, μια τετοια πήρα. Ειναι πολύ καλη και μικρή αλλα σφυρίζει λίγο και θελω να ριξω λιγο το θόρυβο. Αυριο ελπίζω να πάρω το hardcano και να δοκιμάσω.

Πηρα το hardcano 13, το εβαλα πάνω, συνέδεσα την αντλία στο Fan1 και έπαιζε κανονικά. Δυστυχώς ομως το hardcano δεν αντέχει φαίνεται την αντλία γιατι με συνδεδεμένη την αντλία στο fan1 και μόνο την αντλία, απο μπροστά τα κουμπάκια δε κανουν τιποτα, σα νεκρό ειναι. Αν τη βγάλω και βάλω κανενα κανονικό φαν παιζει μια χαρα, αλλάζει και χρώματα κλπ. Την εβαλα στο Aerogate και τη σήκωσε κανονικά. Το κακό ειναι οτι δεν ξερω αν γίνεται με το Aerogate να ρίξω τα volt μιας και το καλώδιο ειναι διπλό και οχι τριπλό ωστε να ξέρει το Aerogate τις στροφές.

Υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να ρίξω τις στροφές της αντλίας ?

Με κανένα πιό "απλό" fan controller (που να μην έχει οθόνες, μετρητές rpm κλπ)??

Ή με το παλιό κόλπο για παροχή 7V από το molex (αντί για γείωση συνδέουμε τη γραμμή των 5V). Αλλά δεν ξέρω αν η παροχή νερού που θα δίνει με 7V θα σου είναι αρκετή. Πάντως η δική μου στα 7V δουλεύει ικανοποιητικά...

Δοκίμασα με το "κόλπο" των 7v αλλά δεν αναβε καν η αντλία... Θα το ξαναδοκιμάσω..

Αρχική απάντηση από gsmaster

Trooper, φτιάξε ένα απλό κυκλωματάκι με ενα LM317Τ ή LM337(5A) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Μακάρι να ήξερα πώς φίλε μου...

Αρχική απάντηση από georgeadams

Με κανένα πιό "απλό" fan controller (που να μην έχει οθόνες, μετρητές rpm κλπ)??

Ή με το παλιό κόλπο για παροχή 7V από το molex (αντί για γείωση συνδέουμε τη γραμμή των 5V). Αλλά δεν ξέρω αν η παροχή νερού που θα δίνει με 7V θα σου είναι αρκετή. Πάντως η δική μου στα 7V δουλεύει ικανοποιητικά...

Τελικά ειχα κάνει μαμακια, και δούλεψε μια χαρα με τα 7v. Ειναι αθόρυβη κι όλας τωρα οπότε ειμαι μια χαρά :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.