Jump to content

Αγορά κινητού,εκπτώσεις?????

morius

Recommended Posts

Γεια σε όλους,θέλω να πάρω καινούριο κινήτο αλλά δενξέρω ποιό!!!!!

Έχω ποροθει με το GX30i αλλά κάνει πολλά

Από την άλλη μου αρέσουν και είναι και φθηνά τα Motorola V980 & SonyEricsson K700i

Δεν θέλω κινητό πανάκριβο μέχρι 300 με 320 όχι παραπάνω,ποιο μου προτείνετε?????

Υ.Γ. Ένας γνωστός μου που δουλεύει σε μαγαζί με κινητά μου είχε πει ότι σε κανά μήνα οι τιμές σε όλα τα κινητά εκτός των 3G θα πέσουν σε -50% αληθεύει αυτό?????

Δε νομιζω. 50% εκπτωση δε θυμαμαι να εχει ξαναγινει ποτε. Το gx30i δε νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη σε σχεση με το κ700. Ειναι πολυ πιο ασχημο αλλα περισσοτερες δυνατοτητες.

Επιλογη δικη σου!

Ρε συ Borg το ξέρω το gx 30 είναι η κορυφή!!!!! Σε φώτο τπτ δεν το πιάνει αλλά πολλά τα λεφτά:( :( :( :(

Δεν ξέρω:wassat: Αν το gx πέσει έστω και 50 δλδ πάει στα 320 με 300 θα το βουτίξω!!!!!

Αλλά τώρα είναι πολύ ακριβό:( :( :cry:

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 16:59]

Σιγουρα ειναι 5 ευρω? Νομιζα οτι ειναι 20

Ναι ρε συ 5 πάει αλλά αν το πας στην vodafone θα το πάρεις σε 11 μέρες ενώ στην Sharp το πέρνεις αυθημερών:p :p

Παιδιά μόλις μίλαγα με τον γνωστό μου που έλεγα ποιο πάνω, μου είπε ότι από μέσα Φεβρουαρίου θα πέσουν όλα;)

Να ροτίσω το Motorola V980 3G είναι καλό?????

Εγώ για 3G κινητό με 2 κάμερες με 340 μου φαίνοντε λίγα και το υποπτεύομαι:hmm:

εγω το k700 θα επαιρνα.. πιστευω οτι το μονο που αξιζει απο το gx30 ειναι η καμερα..

ενω το κ700 εχει και mp3 και ραδιοφωνο, bluetooth, irda, βγαζει και αυτο αρκετα καλες φωτο (1280x..... αναλυση) και βιντεο. το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν παιρνει καρτα μνημης

Αρχική απάντηση από louis_gas

βγαζει και αυτο αρκετα καλες φωτο (1280x..... αναλυση)

Ο φακος του τηλεφωνου ειναι ΑΠΛΟΣ VGA(640χ480), η αναλυση των 1280χ960 ειναι με SOFTWARE. Η μνημη που εχει παντως το τηλεφωνο πιστευω ειναι αρκετη(42ΜΒ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.