def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2005 χθες το βραδυ πηγα να αλλαξω το καινουριο τροφοδοτικο για δευτερη φορα ενα ocz 520 αλλα παλι δεν δουλευε ετσι αποφασισα να βαλω το παλιο με το που εκανα την συνδεση πηγα να ανοιξω την dfi-sli d ειναι η τερτατη που καιγεται,μυρισε καμμενο η μητρικη για λιγο δεν ανοιξε αλλα μετα μπηκε κανονικαστσ win ,αλλα με ενα μεγαλο προβλημα,ο επεξεργαστης fx55 εχασε την ισχυει του ενο στο sandra test επαιρνα σκορ 11950 τωρα παιρνω με το ζορι 3000,ενω τον αναγνωριζει κανονικα και ολες οι πληροφοριες που μου δινει το sandra για τον fx55 ειανι σωστες δεντρεχει καθολου εχασε την ισχυει του,τα παιχνιδια τα παιζει πολυ σιγα και στα τεστ ειναι πιο αργος και απο εναν p3 400 λετε να καηκε ,η φταιει η mobo; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Λοιπον οταν μυριζει καμμενο κατι παει στραβα,εσενα ειτε σου βραχυκυκλωνουν οι μητρικες(Μια και εχουν χαλασεις 4 οπως λες) με το σασι γι αυτο ισως δεν ξεκινανε τα καλα τροφοδοτικα γιατι εχουν προστασια για τα βραχυκλωματα ή εχεις πολυ ασταθες ρευμα απο τη ΔΕΗ και αν εχεις UPS πρεπει να το τσεκαρεις αν δεν εχεις πρεπει να παρεις αμεσως.Για να αναψεις το παραπανω συστημα θες τουλαχιστον ενα καλο 480W PSU τωρα τη φταιει ο FX-55 αν μυριζει καμμενο και εσυ κανει bench δεν μπορω να καταλαβω φιλικα παντα τα λεω μην παρεξηγηθεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τον fx55 τον εχω τεσταρει στο sandra και μου δειχνει αποδοσεις πιο χαμηλεςκαι απο ενα p3,το ιδιο και η καρτα,να σε πληροφορησω οτι ενα τσιπ της dfi-sli εσκασε υπαρχει περιπτωσει η αποδοση του cpu και της καρτας να ειναι πεσμενη απο αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Εγω στην θεση ουτε καν θα το αναβα οχι να κανω και bench η μητρικη θελει να την πας πισω και να δεις γιατι σου χαλανε mobo και PSU αν δεν εχεις UPS παρε επειγοντως...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 εχω ups,αν εχει παθει κατι το cpu εχει 3 χρονια εγγυση θα μου το αλλαξουν το πηρα απο ΟΚΤΑΒΙΤ πριν 5 μηνες λες να μου κανουν μανουρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy1442169086 Μάϊος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 να σε πληροφορησω οτι ενα τσιπ της dfi-sli εσκασε υπαρχει περιπτωσει η αποδοση του cpu και της καρτας να ειναι πεσμενη απο αυτο;..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αλλαξε τα ολα...λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάϊος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα με τον thortile!Οπωσδηποτε πρεπει να ελεξεις τα ρευματα σου!!Αρχικα δες αν το ups δουλευει σωστα,αν οχι αλλαξε το!Μετα κοιτα την μητρικη σου, αν εσκασε chip τοτε κακα τα μαντατα και θελει αλλαγη!Κοιταξε αν σε καλυπτει η εγγυηση..Μετα κανε ενα τεστ να βαλεις μπρος με το παλιο τροφοδοτικο (αρχικα)(υποψην κοιταξε τι ρευματα δινει και τι ρευματα παιρνει η μητρικη! Δηλαδη στην δικια μου για να λειτουργησει κανονικα θελει τουλαχιστον 18Α στα 12V). Αν ολα πανε καλα συνδεσε το καινουργιο και πιστευω ολα θα πανε καλα..Ενημερωσε μας για το τι εγινε τελικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 σε 2μερες θα ερθει η καινουρια μητρικη οποτε τοτε θα σας ενημερωσω.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αντε να δουμε τι φταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Μάϊος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 κανε το εξης απλο. παρε ενα βιβλιο ή το κουτι της μητρικης και τοποθετησε πανω του την καινουρια μητρικη. Αναμεσα τους μπορεις να βαλεις το πανακι με το οποιο ερχεται συσκευασμενη η μητρικη.Βαλε τα απολυτως απαραιτητα δλδ μητρικη, μνημες, cpu, καρτα γραφικων και προσπαθησε να το αναψεις. Δες αν παιζει κανονικα. Μετα μπορεις να συνδεσεις και τον σκληρο δισκο για να δεις μετροπρογραμματα.Επισης τσεκαρε την πριζα σου να δεις αν εχεις προβλημα. Παρε ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι και δες αν εχει διαρροη. Μπορεις να δεις και το κουτι αν εχει διαρροη στο τελος αφου εχεις ολοκληρωσει ολους τους ελεγχους. Και μπορεις αν εχεις κανενα γνωστο που να εχει πολυμετρο να σου μετρησει το ups. Το οτι εχεις δεν σημαινει και τιποτα γιατι μπορει να σου βγαζει τρελα νουμερα σε volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.