ikariwths Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2005 πείτε μου τι γνώμη έχετε για το εν λόγο trofodotiko.de θέλω τίποτα ιδιαίτερο,μονο μην με αφήσει στη μέση.λέει πως είναι και αθόρυβο
varelasj Μάϊος 2, 2005 #2 Μάϊος 2, 2005 Aπο αποψη τροφοδοτικου καλυτερα να μην πας στη λυση του qtec... Διαθεσε λιγα χρηματα ακομα να παρεις ενα ποιοτηκοτερο τροφοδοτικο! Καποιο Hec ή καποιο chieftech ή καποιο forton! Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος με καποιο απο τροφοδοτικο απο τις καταστευαστριες εταιριες που ανεφερα...
Γιάννης_84 Μάϊος 2, 2005 #3 Μάϊος 2, 2005 Αν θες φθηνό και καλό, πάρε από το HACSHOP ένα από τα δύο LC που έχει. Το 420άρι κάνει κάτω από 50 και το 550άρι κάνει γύρω στα 60. Είναι πολύ καλά και τα δύο.
Atari[Xp+] Μάϊος 2, 2005 #4 Μάϊος 2, 2005 Η δικιά μου η γνώμη [επειδή την έχω πατήσει κιόλας] είναι ότι αγοράζεις ένα psu 250-300watt με φουσκωμένη ονομαστική επίδοση !!!!500!!! η !!!!550!!! watt. + μετρια ποιότητα κατασκευής.
anhelito Μάϊος 2, 2005 #5 Μάϊος 2, 2005 έχει εξαντληθεί αυτό το θέμα. Ψάξε στο φόρουμ. Πάντως να ξέρεις ότι όλα τα τροφοδοτικά είναι καλά και κακά. Να μην σου τύχει ειναι το θέμα...
ikariwths Μάϊος 2, 2005 Author #6 Μάϊος 2, 2005 το ξέρω πως το θέμα έχει συζητηθεί,ρωτάω όμως για το συγκεκριμένο γιατί δεν έχω δυνατότητα για κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.εξωτερικά φαίνεται καλο,αυτό το lc το έχει κανένας?
Γιάννης_84 Μάϊος 2, 2005 #8 Μάϊος 2, 2005 Τα LC είναι πολύ καλά και σταθερά. Έχω διαβάσει κάμποσες δοκιμές σε μη αγγλόφωνες σελίδες και βγαίνουν πολύ καλά. Έχω και εγώ 2 420άρια και είμαι ικανοποιηένος. Είναι και πολύ ήσυχα και τα ρεύματα που βγάζουν είναι επαρκέστατα (ειδικά το 550). Το μόνο αρνητικό είναι το passive PFC αλλά σε αυτά τα λεφτά δε βρίσκεις με Active PFC ίσως ούτε καν με PFC γενικά.
ikariwths Μάϊος 2, 2005 Author #9 Μάϊος 2, 2005 ok λοιπόν θα κοιτάξω και το lc,κάποιο άλλο που η "ακοστιζει" γύρω στα 35 ευρώ έχετε να προτείνεται?
varelasj Μάϊος 2, 2005 #10 Μάϊος 2, 2005 ok λοιπόν θα κοιτάξω και το lc,κάποιο άλλο που η "ακοστιζει" γύρω στα 35 ευρώ έχετε να προτείνεται?Για ριξε μια ματια σε αυτο ! Αν και καλυτερα να βαλεις κατι παραπανω να παρεις αυτο ! Δε μας ειπες ομως τι συσκευες θα το φορτωσεις...?
y3k Μάϊος 2, 2005 #11 Μάϊος 2, 2005 Πάρε Levicom, HEC, Enermax δώσε κάπια χρήματα παραπάνω αλλα ΟΧΙ Qtek! :062: :035:
schumifer Μάϊος 3, 2005 #12 Μάϊος 3, 2005 Η υστερία με τα κιουτέκια θα συνεχιστεί επάπειρον μου φαίνεται. Προσωπική μου άποψη ,το έχω από Οκτώβρη δεν έχει κλείσει για πάνω από 2 λεπτά,ασταμάτητο FAD 24-7 100% σε υπερχρονισμένο μηχάνημα με 1.9 στον επεξεργαστη και το πολύμετρο ανά χείρας όποτε θελήσω να μετρήσω (έχω τραβήξει και καλώδια για να μετράω Vcore χωρίς να ανοίξω το κουτί και να χωθώ εκεί μέσα.) ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ .Ακόμη και σε φάση υπερβολής που απλά δοκίμαζα πόσο αντέχει το σύστημα ,με όλα τα ρεύματα στο αμήν η χαμηλότερή του τάση πολυμετρημένη ήταν η 5άρα στα 5.01 βολτ. Αθόρυβο ,όμορφο ,λιτό.(((Αλλά αν οι υπόλοιποι επιμένουν πάρε καλύτερα τάγκαν.)))Δες το ως εξής .Αν αυτά τα χρήματα έχεις ,μόνο το κιουτεκ και το τσιφτεκ παίζουν. Από τα 150 βατ ονομαστική διαφορά που έχουν υπολόγισε ότι η πραγματική είναι μάλλον κοντά στα 100 αν το Chieftec δε χάνει ούτε βατ.Από αυτά ,αν και δεν ξέρω το σύστημά σου ,αν δεν είσαι από αρκετά υπερχρονισμένος και πάνω ούτε τα 300 πραγματικά δε θα χρησιμοποιήσεις. Αν προσθέσεις τα βατ κάθε συσκευής σου δεν πρόκειται να τα βγάλεις πάνω από 300-350.Η επιλογή τελικά δική σου.Αν τέλος πάντων έχεις τα χρήματα τα παραπάνω, τα μόνα για τα οποία δεν ακούγεται κακή κουβάντα είναι τα ΕΝΕΡΜΑΧ (κυρίως)
anhelito Μάϊος 3, 2005 #13 Μάϊος 3, 2005 όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε για τα q-tec. Και μόνο που ασχολούνται όλοι με αυτό το τροφοδοτικό πάει να πεί ότι αξίζει. Γιατί έχει ανταγωνιστική τιμή και φαίνεται πώς πάει καλά. Πραγματικά πάρε ένα enermax. Δείχνει πολύ καλό και σταθερό.
JimmyFox Μάϊος 3, 2005 #14 Μάϊος 3, 2005 Τα Q-tec μου θυμίζουν Tagan. Σκέτο λαχείο. Αμα δουλέψει, θα δουλέψει τέλεια. Αμα δε δουλέψει... φωτιά και μπούρμπερη.Διαφωνεί κανείς σε αυτό?Είναι δυνατόν λοιπόν να προτείνουμε κάτι σε κάποιον κάτι που είναι λαχείο? Παιχνίδια με τον Η/Υ του άλλου θα κάνουμε?Σαφώς και είναι στην τελική ότι σου κάτσει. Αλλά παίζουμε με πιθανότητες. Ποιό είναι πιο πιθανό να κρατήσει για περισσότερο καιρό. Ένα Enermax ή ένα Q-tec?Σαφώς το Enermax.Δεν υπάρχει το βαλάντιο? Τότε Chieftec ή LC ή κάτι άλλο που έχει τα λιγότερα κρούσματα αναξιοπιστίας. Στο κάτω κάτω, δεν είδα κάνα βαρύ σύστημα με Q-tec επάνω. Για βάλε σε ένα σύστημα με 6 σκληρούς, 6800GT υπερχρονισμένη, A64 στα 2500ΜΗz, όλες οι PCI γεμάτες και 4-5 USB συσκευές.Πραγματικά πιστεύει κάποιος οτι ένα 500W Q-tec θα το κρατήσει? Και αν το κρατήσει, για όσο καιρό θα το κρατήσει?Θα μου πει κάποιος, δεν είναι όλα τα πισιά έτσι. Σωστά, άρα καλύπτεται και με ένα 360W Chieftec ή 350 Macron. Τα οποία έχουν αποδειχθεί σκυλιά. Γιατί κάποιος να προτείνει Q-tec και τα ψεύτικα Watt του? Η ουσία στην τελική δεν είναι τα πολλά Watt αλλά η ποιότητα και η σταθερότητα του ρεύματος που διοχετεύει Αντικειμενικά να το δούμε, η ποιότητα κατασκευής του Q-tec είναι Γ.Τ.Π.Κ.
schumifer Μάϊος 3, 2005 #15 Μάϊος 3, 2005 Δημήτρη καταρχάς τι σημαίνει (Γ.Τ.Π).κ(?)Αν έχει κάποιος όλα αυτά που λες δε νομίζω να ψάχνει για οικονομικό τροφοδοτικό τι λες κι εσύ.?
JimmyFox Μάϊος 3, 2005 #16 Μάϊος 3, 2005 Αν έχει κάποιος όλα αυτά που λες δε νομίζω να ψάχνει για οικονομικό τροφοδοτικό τι λες κι εσύ.? -> Θα μου πει κάποιος, δεν είναι όλα τα πισιά έτσι. Σωστά, άρα καλύπτεται και με ένα 360W Chieftec ή 350 Macron. Τα οποία έχουν αποδειχθεί σκυλιά. Γιατί κάποιος να προτείνει Q-tec και τα ψεύτικα Watt του? Η ουσία στην τελική δεν είναι τα πολλά Watt αλλά η ποιότητα και η σταθερότητα του ρεύματος που διοχετεύει.Δημήτρη καταρχάς τι σημαίνει (Γ.Τ.Π).κ(?)K=>Kλαίγανε... (το έμαθα από τον SLN) :082:
varelasj Μάϊος 3, 2005 #17 Μάϊος 3, 2005 Schumifer τα μονα qtec που εχουν αντεξει ειναι το δικο σου και του Greek! Αν παρουμε για παραδειγμα το qtec που ειχε ο alexandrosss του τα εκανε ταναπου ολα οταν κακηκε... Επισης ειναι και καποιες αλλες τετοιες περιπτωσεις που δεν τις θυμαμαι αυτη τη στιγμη. Προσωπικα παντως δεν θα το επερνα ακομα και δωρο να μου το κανανε! (ή μαλλον θα ξυλωνα τα καλωδια τα fanakia και οτι μπορει να φανει μελλοντικα χρησιμο )! Επισης το συστημα που εχει δεν ειναι και πολυ φορτωμενο ακομα... και δεν τραβαει ζορια το qtec! Δοκιμασες να πολυμετρισεις vcore να δεις δινει τοσο? Γιατι εμενα ενα noname αστα να πανε στα 2500 που δοκιμαζα εναν mobile μολις ηταν σε full load επεφτε η 12αρα στα 11,80 κι ετρωγε bsod το μηχανημα...
anhelito Μάϊος 3, 2005 #18 Μάϊος 3, 2005 και το δικό μου q-tec έχει αντέξει 8 μήνες. Αλλά έχω κ ups έτσι? Δεν μετράει μόνο η ποιότητα του τροφοδοτικού αλλά και το ρευμα που θα πέρνει από τη ΔΕΗ.
JimmyFox Μάϊος 3, 2005 #19 Μάϊος 3, 2005 όλοι από τη ΔΕΗ παίρνουμε ρεύμα.8 μήνες νομίζεις οτι είναι πολύ? Το Chieftec το έχω 2+χρόνια και δεν έκανε κιχ ώσπου έβαλα την 6800GT και δε φτάνανε τα Watt (αντικιεμενικά δε φτάνανε τα Watt με το σύστημα της υπογραφής μου) και μη νομίζεις οτι έκανε τίποτα τρελό. Κάθε 2 μέρες πάγωνε μια φορά το λειτουργικό.Επίσης, αν κρίνω από την υπογραφή σου, και ένα Macron 350W με €30 το σήκωνε άνετα (έχω στήσει Prescott 530 με 512 RAM, κάρτα γραφικών ΑΤι 9600, dvd, dvd-rw και modem μια χαρούλα).
Atari[Xp+] Μάϊος 3, 2005 #20 Μάϊος 3, 2005 Eγώ πήρα ένα q-tec , πρίν κανα 1.5 χρόνο με τρέλανε στα restart [δεν σήκωνε την 9700pro και τον 2.4+ clockarismena και τα 2] Μετά πήγα σε tagan 480 1st revision το οποίο δούλεψε τέλεια σε σύστημα με usb printer-> scanner-> bluetooth-> camera -> 2hd->2dvd-> 3pci και τον 939 στα 2.8ghz , και δεν θυμάμαι τι άλλο είχα πάνω.Και τώρα έχω ένα ocz 520 powerstream το οπόιο πάλι δουλέυει υποδειγματικά χωρίς η 5αρα 3.3αρα και 12αρα [ειναι και ρυθμιζόμενες βέβαια] να έχουν πέσει στο όριο καν .[edit. το tagan πουλήθηκε - ανοίχτηκε -moddaristike , και απο ότι μου λέει ο χρήστης του ακόμη δουλέυει ΟΚ.]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.