Jump to content

3DMark05 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 23:04]

.....σε μερικους που ειναι κορυφαιοι στο ORB τους εχουν δωσει το special bios και εχουν παει τον πυρηνα μεχρι και 730MHz.

special bios? ποιοι τους το εχουν δωσει?

ξερεις κατι παραπανω γιαυτο?

:toomuchne

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Zarras

special bios? ποιοι τους το εχουν δωσει?

ξερεις κατι παραπανω γιαυτο?

:toomuchne

ναι ξερω πολλα γιατι το κυνηγαω 1 μηνα τωρα.....το εχουν 5-6 ατομα

opp,opb,shamino,sampsa,kamu,fugger και οι λυποι.....τους τα εχουν δωσει οι εταιριες για να ''φανουν'' τα προιοντα τους εννοειται.....αλλα δεν τα δινουν...τους εχω ρωτησει ολους μα ολους......

αλλα αμα ακολουθησες τα λινκ που εδωσε ο athens θα ειδες στο τελευταιο Thread την ερωτηση μου και την απαντηση του harleybro

It's the core and not the bios that limits the temperatures.

-80c is the best I have heard of these cards doing. So play with LN2 and just do small pours

Οποτε ειναι σαν τα cold bug των amd και πρεπει ναπεσεις σε καλο πυρηνα ο οποιος καλυτερος εχει παιξει στα -80 στα 720MHz Core....

Αυτα Mr.Zarras.....αν και περιμενω μια τελευταια απαντηση απο εναν για το bios αν μου το δωσει θα σε ενημερωσω.....ολα τα αλλα bios δεν κανουν τιποτα....απλα αλλαζουν τα default clocks....

εξακολουθω να μην μπορω να κανω publish στη futuremark

δεν εχει και τοση σημασια για μενα

χτες μπηκανε "μνημοψυκτρακια" της tweakmonster(επινικελωμενος χαλκος) με ταινια διπλης οψης.τα αποτελεσματα στην αρχη ηταν απογοητευτικα,δεν επιανα ουτε τις συχνοτητες που επιαναν γυμνες οι μνημες

σημερα πηγαμε καλυτερα

11Χ258=2838,

μνημες με διαιρετη 5/6 και 2-2-2-5 και η 7800 @ 516/1397

post-3206-1416072185,9861_thumb.jpg

leadtek 6800gt pcxpress στοκ ψυξη , 1.4v απο bios πρώτη γνωριμία . Ο πυρηνας παει και άλλο , οι μνημες πάλι καλές φαινονται στα 1.22 τερματίζουν.

drivers 77.77-->αλλον καλύτερο ?

14v2gr.jpg

Το full system details της FutureMark δεν δουλεύει και δεν έχω τρόπο να δω αν ένα αποτέλεσμα είναι με SLI ή με μια κάρτα. Εδώ και καιρό μου βγάζει μήνυμα "This feature is temporarily disabled. Please try again later. We are sorry for the inconvenience". Σε σας δουλεύει;

Αρχική απάντηση από mariosalice

Το full system details της FutureMark δεν δουλεύει και δεν έχω τρόπο να δω αν ένα αποτέλεσμα είναι με SLI ή με μια κάρτα. Εδώ και καιρό μου βγάζει μήνυμα "This feature is temporarily disabled. Please try again later. We are sorry for the inconvenience". Σε σας δουλεύει;

same here....

ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις αν ειναι μια η δυο καρτες

με μια 7800GTX που ειναι η ταχυτερη καρτα αυτη τη στιγμη θα δεις σκορ μεχρι 9500 αντε το πολυ 10000

απο εκει και πανω ειναι SLI η υπαρχει extreme cooling

δεν ξερω ποσο μπορει να πιασεις με extreme cooling αλλα δε νομιζω οτι μας αφορα ιδιαιτερα

προσωπικα πιστευω οτι το 3dmark ειναι ενα παιχνιδακι για να παιξεις λιγο με το pc σου.για μενα δεν υπαρχει λογος να κυνηγας το σκορ η το παγκοσμιο ρεκορ αφου υπαρχουν αλλοι με sli και ουσιαστικα πληρωνονται για να κλοκαρουν.εγω απλα παιζω με το pc για να βρω τα ορια του και οχι για να το καψω η να περασω στην ιστορια.

ειναι επισης ενας τροπος για να συγκρινεις καρτες μεταξυ τους,να δεις αν συμφερει 7800GTX εναντιον 6800SLI η να συμπερανεις ποια απο τις 2 εταιριες ειναι πιο μπροστα αυτη την εποχη.ειναι ενας γρηγορος τροπος να δεις τι αξιζει η καρτα που θες να αποκτησεις χωρις να διαβασεις 100benchmarks

εχουμε παρομοιο setup και μαλλον εχω λιγο καλυτερη ψυξη.αν και τα δικα σου κομματια κλοκαρουν σαν τα δικα μου να περιμενεις ενα σκορ περιπου στο 9000-9200.για την ακριβεια 9000 ειδα μετα το νερο

να σας ρωτησω κατι, απο ενα σημειο και μετα π.χ. 425-1100 μαμα μου λεει οτι οι drivers αδυνατουν να υποστηριξουν τους εκαστοτε χρονισμουσ max --> 465-1220 που βαζω. υπαρχει καποιος τροπος να τα παρακαμψω αυτο και να βαλω οσο θελω εγω ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.