cptkoulis Ιανουάριος 11, 2006 #801 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 1440 οι μνημες χωρις artifacts???γυμνες??με stock cooler?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 11, 2006 #802 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 κατσε ρε λευτερη...ολα τα κομματια το ιδιο πανε?ελεος... τωρα σοβαρολογεις?τοτε να τις πεταξω της καρτες μου ρε Χαρι,δεν γινεται να εισαι πανω απο 1400 και να μην εχεις art και μαλιστα με αερα και χωρις ρευμα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 11, 2006 #803 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Ρε def τι έγινε σε έτσουξε λιγάκι που η καρτούλα σου τον ίπιε?Που με λιγότερα λεφτα ο άλλος μάμησε την πανάκριβη καρτούλα σου....Κι όμως μάντεψε....υπάρχουν και άλλες κάρτες που μαμάνε την δικιά σου....Τι νομίζεις ότι έχεις....?Το καλύτερο pc εδώ μέσα?Όχι φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 11, 2006 #804 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ρε def τι έγινε σε έτσουξε λιγάκι που η καρτούλα σου τον ίπιε?Που με λιγότερα λεφτα ο άλλος μάμησε την πανάκριβη καρτούλα σου....Κι όμως μάντεψε....υπάρχουν και άλλες κάρτες που μαμάνε την δικιά σου....Τι νομίζεις ότι έχεις....?Το καλύτερο pc εδώ μέσα?Όχι φίλε μου... βλεπεις πουθενα να αναφερα οτι εχω το καλυτερο Pc εδω μεσα???????????????????????????αλλα με σενα τι να συζητησω................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 11, 2006 #805 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Τώρα δεν έλεγες πως είναι δινατόν μια pov να ξέσκησε την καρτούλα σου και δεν θες να το πιστέψεις, ή κάνω λάθος?Αλλά βέβαια...αφού σου απαντάω και εγώ ο μαμακας.....σκότωμα θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 11, 2006 #806 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 με ειδες να ποσταρω πουθενα το σκορ μου?που ξεεις ποσο παει η καρτα μου κλοκαρισμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 11, 2006 #807 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...Αν έχεις τα @@ απόδειξέ το μου....με published sto orb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 11, 2006 #808 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...Αν έχεις τα @@ απόδειξέ το μου....με published sto orb... Man, αν δεν έχεις τρόπους δεν σου φταίει κανένας(όχι εδώ τουλάχιστον). Μην ξανακάνεις παρόμοιου ύφους post, τελευταία φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik Ιανουάριος 11, 2006 #809 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:50] ρε Μαριε οσο δυνατη και ναναι η δικη μου στοκ ξεκιναει απο τα 470-1300 και η δικη του 430-1200 δλδ τι παραπανω εχει απο την δικη μου?με στοκ ρευμα και να μην εχει arti αυτα δεν γινονται Μαριε. ναι με το ρευμα της μαμας( το μονο που εχω βαλει ειναι ενας 12αρης της πλακας (2200 στροφες) να φυσαει την καρτα και την εριξε 4-5 βαθμους( απο 77 πηγε 73 στο realtime)και απειραχτη απο vmod(ακομα)και για να εξηγουμε μιλησα για 480/1400ετρεχα κοντα στιν 1 ωρα realtime χωρις κανενα ιδιαιτερο προβληματωρα εαν την αφησω περισσοτερο και βγαλει τι να πωεπισης ετρεξα και για επιβεβαιωση συνεχομενα τεστ 05 και ητανε καθαρατωρα εαν επεσα σε καλο κομματι τι να σου πωοποιος θελει ερχεται και βλεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 11, 2006 #810 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def τωρα σοβαρολογεις?τοτε να τις πεταξω της καρτες μου ρε Χαρι,δεν γινεται να εισαι πανω απο 1400 και να μην εχεις art και μαλιστα με αερα και χωρις ρευμα παραπανω. γιατι δεν γινεται???πως γινεται οι opt144 να χτυπανε 3g με στοκ ψυξη?τοσο περιεργο σου φαινεται οτι υπαρχουν ιδιες μνημες που ανεβαινουν πιο πολυ? παντως αν ισχυει ακομα οτι θες να τις πεταξεις τοτε ριξε ενα τηλεφωνο... να βρω τον ντενεκε σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 11, 2006 #811 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 btw....ωραιος μικ...με ολα αυτα ξεχαστηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik Ιανουάριος 11, 2006 #812 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 15:38] btw....ωραιος μικ...με ολα αυτα ξεχαστηκα... thanks haris1984 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik Ιανουάριος 11, 2006 #813 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 05:32] Καλώς ήρθες mik.Σπουδαίος υπερχρονισμός για μια κάρτα με 256Mb μνήμη.Τι επεξεργαστή έχεις? ναι αυτην εχω αγορασμενη απο το multirama η φαση ειναι οτι πηρα το μονο κουτι που δεν εχει δωρο παιχνιδια μεσαενω οπου και να ειδα ολα τα κουτια ειχανε απεξω και τα παιχνιδια που δινει δωροεμενα το κουτι ειτανε σκετοειχε και ενα αλλο ανοιχτο με παιχνιδια μεσα αλλα πηρα το κλειστο χωρις(ιδια λεφτα παντοτε και ετσι και αλλιως ητανε δωρο της γυναικας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιανουάριος 11, 2006 #814 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Πάντως δεν έχει άδικο ο def που λέει οτι τα 1400 είναι πολλά. Εμένα η δικιά μου στα 1400 βγάζει artifacts στο τρίτο bench 3DMark05 και φυσικά δεν προσπάθησα καν να την ανεβάσω πάνω από τα 1400.Παρατήρησα οτι όταν η κάρτα βγάζει artifacts μειώνεται το score αντί να μεγαλώνει λόγω υπερχρονισμού.Νομίζω λοιπόν οτι πράγματι η κάρτα σου κατάφερε και έβγαλε όλο το 3DMark05 στα 1435 χωρίς artifacts και δεν είναι υπερβολή αυτό που λες οτι στα 1400 παίζει μια χαρά και ας φαίνεται υπερβολικό. Συμβαίνει καμμιά φορά ορισμένοι να είναι τυχεροί στην ατυχία τους (μια και έχασες το δώρο - παιχνίδι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 11, 2006 #815 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:31] Πάντως δεν έχει άδικο ο def που λέει οτι τα 1400 είναι πολλά. Εμένα η δικιά μου στα 1400 βγάζει artifacts στο τρίτο bench 3DMark05 και φυσικά δεν προσπάθησα καν να την ανεβάσω πάνω από τα 1400.Παρατήρησα οτι όταν η κάρτα βγάζει artifacts μειώνεται το score αντί να μεγαλώνει λόγω υπερχρονισμού.Νομίζω λοιπόν οτι πράγματι η κάρτα σου κατάφερε και έβγαλε όλο το 3DMark05 στα 1435 χωρίς artifacts και δεν είναι υπερβολή αυτό που λες οτι στα 1400 παίζει μια χαρά και ας φαίνεται υπερβολικό. Συμβαίνει καμμιά φορά ορισμένοι να είναι τυχεροί στην ατυχία τους (μια και έχασες το δώρο - παιχνίδι). Αμα χαρισω σε καποιον τα παιχνιδια που ειχαν μεσα οι καρτες μου,λετε να παιξουν και εμενα οι μνημες μου στα 1400:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 11, 2006 #816 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Χωρίς Vmod, χωρίς extra fan σε μνήμες, xfx 7800gtx 256. Sorry για την ποιότητα(κινητό) αλλά με print screen δεν έβγαζε το 3d window. 702MHz και μισή ώρα findmax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 11, 2006 #817 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από mik ναι αυτην εχω αγορασμενη απο το multirama η φαση ειναι οτι πηρα το μονο κουτι που δεν εχει δωρο παιχνιδια μεσαενω οπου και να ειδα ολα τα κουτια ειχανε απεξω και τα παιχνιδια που δινει δωροεμενα το κουτι ειτανε σκετοειχε και ενα αλλο ανοιχτο με παιχνιδια μεσα αλλα πηρα το κλειστο χωρις(ιδια λεφτα παντοτε και ετσι και αλλιως ητανε δωρο της γυναικας) Οι πρώτες είχαν 6 gamesοι μετά 3και τώρα κανένα....όσο έπεφτε η τιμή μειωνόταν και τα games... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 11, 2006 #818 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Χωρίς Vmod, χωρίς extra fan σε μνήμες, xfx 7800gtx 256. Sorry για την ποιότητα(κινητό) αλλά με print screen δεν έβγαζε το 3d window. 702MHz και μισή ώρα findmax. γεια σου ρε RοοtX !!!! Aκου κει δεν εβγαζε το 3δ window.......!!!!! Ενω να μην φαινεται το 2d δε μας χαλαει και πολυ.....εε????? Να "μαντεψω" .............καπου δεξια μοιαζει να λεει 702 .. ευτυχως που ξερω λιγο το ατι τοολ και δεν εκανα και εγω μιση ωρα να βρω το findmax σου!!!!! Παντως εχει και το photoshop τετοια φιλτρα.....(Fiter-blur-lens filter)Ρωτα και τον 38-45 φιλικα εεε μην το παρεξηγησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 11, 2006 #819 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ΔΛΔ τι ακριβώς ήθελες να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 11, 2006 #820 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ενταξει......να μην σου πω να παρεις αλλο κινητο ....να μη σου πω να παρεις καμμια ψηφιακη.....αλλα να δοκιμασεις...α)να μην κουνιεσαι την ωρα της φωτογραφιας....β)να τραβηξεις μερικες ακομα.....μπας και καποια εστιασει καλυτερα.....γ)να πατουσες printscreen και να χαναμε το 3d......παρεξηγηθηκες εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.