Jump to content

3DMark05 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

για 6800 απλη pci-e καλα παει?:...:

επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με μπεντσια μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ πως βαζω λινκ στο futuremark database.....

επισης να πω οτι η καρτα ειναι με απλο νερακι στον πυρηνα ενω οι μνημες ειναι τελειως γυμνες και ψυχονται απλα με την ροη του κουτιου:upside:

οι χρονισμοι ανεβαινουν κι αλλο?ή ειμαι κοντα στα ορια?δοκιμαζοντας με πυρηνα στα 490 δεν εμπαινε σε 3d mode

post-596-1416072294,4401_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από planetman

Εσύ NTG δεν μας είπες με τί καρτούλα είσαι εκεί.

Εσυ ειδικα νομιζα οτι ηξερες!!

Μια Χ800XL χρονισμενη ψηλα(467-1150-ο πυρηνας παει και αλλο) με μαμα ψυκτρα στο μπαλκονι και ενα 12αρη στο πλαινο του κουτιου να την βαραει!

NTG βγάζω και εγώ ένα με την κάρτα που παραλίγο να πάρεις :phttp://service.futuremark.com/compare?3dm05=1438888

Πάντως η XL που αγόρασες είναι πολύ καλή και αν την "φτιάξεις" λίγο θα μαζέψει μπόλικα Mhz. Δες ο R430 της δικιάς μου πόσο έφτασε με κρύο νερό και vgpu.:p

ωραιος....

Ολες οι καρτουλες που χαζευα μαζευτηκαν μαζεμενες.......:D:D:D:)

Πως και δεν με περασες?Με τετοιους χρονισμους νομιζα οτι θα υπερκαλυπτες τις 4 πιπες!Και χτυπησες 1300και στις μνημες.Εγω θελω μονο 1200 μνημες και 500 πυρηνα...:o :o :p ζηταω πολλα?????

Μου αρεσε που ειχες το cpu εκει που εχω και εγω...2850!

εδιτ ->τωρα ειδα οτι ξεπερασες κατα πολυ τα 1200 στις μνημες!!Τι εχεις ?1.6ns??

2ns είναι αλλά με το ρεύμα που τους εχω δόσει πήγαν τόσο για benchmarks για κάθε μέρα τις έχω στα 570-580.

Αυτό που πρόσεξα είναι πως στο 3dmark05 παίζουν μεγαλύτερο ρόλο τα pipelines απο οτι στο 2κ3.

Α και να κάνεις απαραίτητα vgpu κάτι θα πάρεις ;)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 10:44]

Εσυ ειδικα νομιζα οτι ηξερες!!

Μια Χ800XL χρονισμενη ψηλα(467-1150-ο πυρηνας παει και αλλο) με μαμα ψυκτρα στο μπαλκονι και ενα 12αρη στο πλαινο του κουτιου να την βαραει!

Αγαπητε ntg εχουμε την ιδια καρτα.με το ati tool εχω πυρηνα 425 και μνημες 1012.λιγο παραπανω μηδενιζεται παλι.γιατι?

Πριν απο λιγο εστησα ενα pc για εναν πολυ καλο μου φιλο.

Specs:

MOBO: DFI NF4 SLI DR

CPU: AMD OPTERON 148

RAM: MUSKHIN Redline XP 4000

VGAs: 2* 7800gtx SLI

PSU: OCZ Powerstream 520

Να και ενα προχειρο bench:

post27we.th.jpg

Compare link δεν εχω ακομα για δεν ειχαμε net στο pc αυτο.

Πρωτες εντυπωσεις ?

Το pc αυτο εχει πολλα να δωσει ακομα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.