DarkSaga Νοέμβριος 6, 2005 #681 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 ααα ωραίος έχει ενας φίλος τέτοια σε νον-σλι mobo έγραψες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 6, 2005 #682 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Ρε συ frost δεν είπα οτι χάνω σε επιδόσεις επειδή έιναι διαφορετικών κατασκευαστών προς Θεού. Απλά λέω τι πρέπει να tweakaρω για να πάω την απόδοση των endu+zul στο 2ο τεστ του 05. Αφού στα 1 και 3 παίζουν καλύτερα οι κάρτες μου. Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο? Έχω ψηλιαστεί πως ίσως αν οι κάρτες δεν είναι 1000% σταβλοι οτι ρίχνει προς στιγμή τις συχνότητες αλλά έχω απενεργοποιήσεις τα ιντερναλ clock check κλπ που έχει.Όσο για τους drivers χρησιμοποιώ official(εκτός του 81.84 που IIRC ήταν Beta)....Μπάς και πρέπει να κατεβάσω κανένα άλλο? O mariosalice είπε για κάρτες από διαφορετηκούς κατασκευαστές και σε αυτόν απαντούσα...Δοκήμασε και κάναν άλλον driver δεν χάνεις και τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 6, 2005 #683 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:11] ααα ωραίος έχει ενας φίλος τέτοια σε νον-σλι mobo έγραψες.... LOL o καβάντζας :p :p (j/k dude dont kill me :nuke: ) Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 23:13] O mariosalice είπε για κάρτες από διαφορετηκούς κατασκευαστές και σε αυτόν απαντούσα... Δοκήμασε και κάναν άλλον driver δεν χάνεις και τίποτα! oops i dit it again:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 7, 2005 #684 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 22:46] SLI με κάρτες (7800gtx) από διαφορετηκούς κατασκευαστές μια χαρά δούλεψε με 77.72 και 81.84.Γιατί να χάσεις σε επιδόσεις όταν έχεις κάρτες διαφορετηκών κατασκευαστών?Χαμηλότερες επιδόσεις από το sli πέρνεις μόνο αν δεν χρεισημοποιήσεις τον κονέκτορα. Διάβασε τα pdf αρχεία που συνοδεύουν τους οδηγούς και θα το δεις γραμμένο από την Nvidia. Πολλά ακούγονται ίσως παράλογα όπως οτι με δυο κάρτες παίζει μια οθόνη και με μια κάρτα παίζουν δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Νοέμβριος 7, 2005 #685 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Με συγχωρείς ΑΛΛΑ το δεύτερο τεστ με το "φωτάκι" είναι πολύ "μνημοβόρο" από το σύστημα......Πρέπει να έχεις τις μνήμες αρκετα ψηλά και σφικτά για να βγάλεις σκορ........Που είναι οι μνήμες? οέο.... που είναι οι μνήμες?.... EDIT: Μόλις είδα το compare link που έχεις δώσει......ΑΝ οι μνήμες τις κάρτας έχουν artifacts σε αυτό το τεστ, απλά τον π@υλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 7, 2005 #686 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Το τελευταιο μου bench με την asus 6800gt pci . Μολις ειχα βαλει το νερο , πολυ εως παρα πολυ προχειρο ουτε tweak , ουτε ρευματα απο bios , ουτε φαν να την φυσαει ουτε τπτ , πιο πολυ για τις τεμπς το ετρεξα να δω τι παιζει α , και artifact free Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 7, 2005 #687 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:00] Με συγχωρείς ΑΛΛΑ το δεύτερο τεστ με το "φωτάκι" είναι πολύ "μνημοβόρο" από το σύστημα......Πρέπει να έχεις τις μνήμες αρκετα ψηλά και σφικτά για να βγάλεις σκορ........Που είναι οι μνήμες? οέο.... που είναι οι μνήμες?.... EDIT: Μόλις είδα το compare link που έχεις δώσει......ΑΝ οι μνήμες τις κάρτας έχουν artifacts σε αυτό το τεστ, απλά τον π@υλο.... Σωστός. Το ανακάλυψα εχτές το βράδυ.. Λέω του λούστη και ξεκίνησα τα τεστ.. 1300+ η albatron και η ριμάδα η asus απο τα 1200 πετάει άπειρα.Xtreme και @@ τέσπα. Παμε για 8000 Θα τα πιάσω ο κόσμος να χαλάσει..... Θα την κάψω την asus.... στην τελική μπορέι να την φλασάρω αν και δεν νομίζω να έχει διαφορετικά timmings. Scannaρω το internet αυτή την στγμή και συγκρίνω bioses... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 9, 2005 #688 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Έλα έλα για να ενημερώνουμε και καμιά κατάσταση EDIT 7950 drivers official nvidia.. Του site της κανονικά... ¨ΟΧΙ moded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 9, 2005 #689 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 NoDsl, τί πείραξες και ανέβηκες 1200 πόντους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 9, 2005 #690 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αυτό το σκόρ είναι με Albatron 6600gt σε SLI με Stock cooling. Είναι απίστευτα ψηλό. Υπάρχουν πολλά κόλπα στην υπόθεση για καλύτερο σκορ. Για παράδειγμα.Αλλαγή BIOS στις κάρτες ώστε να φαίνονται ίδιες αν είναι διαφορετικές (οι Albatron είναι αστέρια - δεν θέλουν αλλαγή BIOS).Καλύτερη τροφοδοσία με ρεύμα της κάρτας μέσω ξεχωριστού rail 12ν ή με δεύτερο τροφοδοτικό (δεν ισχύει για τις 6600gt).Σύνδεση τροφοδοσίας ρεύματος στη μητρική (αν το υποστηρίζει)Υπερχρονισμός κάθε κάρτας χωριστά μέσα από τα Windows στο ίδιο επίπεδο.Υπερχρονισμός του PCIe μέσα από το BIOS ή με το clockgen.Καλύτερη ψύξη της κάρτας.Σωστή ρύθμιση των forceware οδηγών.Όλα τα παραπάνω είτε δίνουν πόντους είτε βοηθούν σε μεγαλύτερο υπερχρονισμό της κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 9, 2005 #691 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 12:05] Αυτό το σκόρ είναι με Albatron 6600gt σε SLI με Stock cooling. Είναι απίστευτα ψηλό. Ναι απο τις κάρτες δεν έχει αλλαχτεί ούτε η πάστα... Απίστευτο και όμως 100000% αληθινό όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει το αντίθετο...Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 11:05] NoDsl, τί πείραξες και ανέβηκες 1200 πόντους; Αλλαξα την asus με μια ίδια albatron ενός φίλου του Fodan που πηγαίνει και αυτή τον τώλο της και έπαιξα χωρίς artifacts.... Ανοικτή μπαλκονόπορτα και 2 ανεμιστήρια να φυσούν τις κάρτες.. normal πράγματα....Επόμενη στάση μετά πολλών κόπων ελπίζω 8100 αλλά μάλλον θα το αρπάξω το κρύωμα....Στοκ πάντα....αν μπορέσω και παίξω τις ρημάδες τις μνήμες 1000% σταθερά πάνω απο 1300 που πάνε απλά πολλά λάθη, και τους πυρήνες 625 που πάλι πανε αλλά μέχρι στιγμής με άρτιφακτς ελπίζω να τα έχω... θα δοκιμάσω και κανα unofficial driver να δώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 9, 2005 #692 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 14:17] Ναι απο τις κάρτες δεν έχει αλλαχτεί ούτε η πάστα... Απίστευτο και όμως 100000% αληθινό όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει το αντίθετο...Αλλαξα την asus με μια ίδια albatron ενός φίλου του Fodan που πηγαίνει και αυτή τον τώλο της και έπαιξα χωρίς artifacts.... Ανοικτή μπαλκονόπορτα και 2 ανεμιστήρια να φυσούν τις κάρτες.. normal πράγματα....Επόμενη στάση μετά πολλών κόπων ελπίζω 8100 αλλά μάλλον θα το αρπάξω το κρύωμα....Στοκ πάντα....αν μπορέσω και παίξω τις ρημάδες τις μνήμες 1000% σταθερά πάνω απο 1300 που πάνε απλά πολλά λάθη, και τους πυρήνες 625 που πάλι πανε αλλά μέχρι στιγμής με άρτιφακτς ελπίζω να τα έχω... θα δοκιμάσω και κανα unofficial driver να δώ... Δεν αμφισβητήθηκε το σκορ. Εξ άλλου τις έχω τις albatron και ξέρω. Το έγραψα ήδη οτι είναι πολύ δυνατές αυτές οι κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 9, 2005 #693 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 14:35] Δεν αμφισβητήθηκε το σκορ. Εξ άλλου τις έχω τις albatron και ξέρω. Το έγραψα ήδη οτι είναι πολύ δυνατές αυτές οι κάρτες. Ναι ναι dont worry δεν το είπα έτσι για σένα.. γενική παρατήρηση έγινε Vmod για τις μνήμες να βρώ να φάμε τους τούρκους που έιναι στα 8600+ με 6600GT Sli στα 637-1315... άνετα... έχω να πάιξω ακόμα.. με pci-e με κανα άλλο driver και ίσως κανα πρόχειρο vmod...έιδωμεν.. μπήκα στο τριπάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Νοέμβριος 9, 2005 #694 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Προχειρο o/c drivers :81,85 score: 7907 marks http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1419682 EDIT [NEW SCORE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 9, 2005 #695 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 micron διόρθωσε το compare link γιατί δεν δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Νοέμβριος 9, 2005 #696 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Το διορθωσα κι εβαλα ενα καλυτερο score απο το προηγουμενο για να μη ποσταρω συνεχεια!Αν δημιουργει προβλημα[Επειδή στη φορμα αναφερει το παλιο score] πειτε μου να το αλλαξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 9, 2005 #697 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 15:00] Ναι ναι dont worry δεν το είπα έτσι για σένα.. γενική παρατήρηση έγινε Vmod για τις μνήμες να βρώ να φάμε τους τούρκους που έιναι στα 8600+ με 6600GT Sli στα 637-1315... άνετα... έχω να πάιξω ακόμα.. με pci-e με κανα άλλο driver και ίσως κανα πρόχειρο vmod...έιδωμεν.. μπήκα στο τριπάκι Δεν ξέρω πώς ρύθμισες τον οδηγό αλλά έχω μια πρόταση να σου κάνω. ’νοιξε το performance and quality settings. Διάλεξε Advanced Settings - Active profile 3dMark05 Στο Antialiasing settings σβύσε το Application controlled και βάλε off Κάνε το ίδιο στο Anisotropic filtering και στο vertical sync Στο Image settings βάλε high performance Τα άλλα άσε τα όπως είναι, δηλαδή Force mipmaps None Trilinear Optimization Off Anisotropic mip filter optimization Off Anisotropic sample optimization Off Triple buffering Off Lod Bias On Σώσε το και έλεγξε και το GLobal Profile αν έχει τις ίδιες τιμές. Σώσε το και αυτό και μείνε στο Global Ενεργοποίησε και το SLI εδώ και στο SLI Multi GPU Ανέβασε όσο μπορείς περισσότερο τον υπερχρονισμό της κάρτας γραφικών. Μπορείς να εγκαταστήσεις το 3DMark05 σε ramdrive. Όσο για το τριπάκι που λες, η αίσθηση από τον υπερχρονισμό της κάρτας γραφικών είναι απερίγραπτη. Τέρμα οι ανεμιστήρες, θόρυβος, παγωμένος αέρας να φυσάει πανω στην κάρτα δυνατά, ένταση μήπως τα πάρουμε όλα στο χέρι ... Καλά σκόρ ... Τουρκοφάγε :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 9, 2005 #698 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 ^^ LOL ευχαριστώ mariosalice Ευελπιστούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 10, 2005 #699 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από micron Το διορθωσα κι εβαλα ενα καλυτερο score απο το προηγουμενο για να μη ποσταρω συνεχεια!Αν δημιουργει προβλημα[Επειδή στη φορμα αναφερει το παλιο score] πειτε μου να το αλλαξω! Μια χαρά είσαι. ’στο έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Νοέμβριος 11, 2005 #700 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 athlon64 3000 msi k8n sli platinum 2x512 kingston cl2.5 2x6600gt extreme version leadtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.