Jump to content

3DMark05 Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

ρε παιδιά εγω με την 5700FX γιατι πιάμνω μονο 603 ;

FPS 1,2,3,4 αντε και κανα 10-15 στα κέφια!

Απολυτα φυσιολογικο ειναι το score σου. Τσεκαρε και το ORB του futuremark να δεις...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

mik υπάρχει και το κουμπάκι "διόρθωση", δε χρειάζεται να κάνεις απανωτά post.

και ένα μικρό update:

8622 (έτσι για το ψυχολογικό του >8600, βασικά πήγε και 8648 αλλά ήταν στην πρώτη απόπειρα που δεν έκανα publish)

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=784777

Αρχική απάντηση από esdee

sorry αλλα μηπως εισαι AMDας πλεον? :D welcome aboard

το έχω ήδη δηλώσει προ καιρού: [sLN] είμαι αμφί: 50% Intel (HTPC) - 50% AMD (GAME) [/sLN]

Αρχική απάντηση από spc

και ένα μικρό update:

8622 (έτσι για το ψυχολογικό του >8600, βασικά πήγε και 8648 αλλά ήταν στην πρώτη απόπειρα που δεν έκανα publish)

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=784777

το έχω ήδη δηλώσει προ καιρού: [sLN] είμαι αμφί: 50% Intel (HTPC) - 50% AMD (GAME) [/sLN]

ΟΜG εισαι οντως αμφι !!! :D

gigabyte 6600gt

Με τους boxed drivers & στοκ ψύξη, και Ο αρτιφακτς ;)

καλά είναι ?

edit. συνεχίζω το ψάξιμο να βρώ τα όρια [άρτιφακτς]

6600gt053jm.jpg

μπραβο.... πολυ καλα πάει . Με τι drivers ? default ψύξη ? Eγώ δεν έχω δώσει παραπάνω ακόμη . Επίσης στις συχνότητες που λές απο αρτιφακτ πώς πάει ?

Artifact 0 αλλά άν πάω 3 mhz παραπάνω γίνεται της πουτ@ν@ς και έχω και χειρότερες επιδόσεις.....κουλό?..

Ψύξη όπως έχω και στην υπογραφή μου.....με νεράκι είμαι...και drivers 76.50...

Εσύ τους 66.93 έχεις?αν ναί τότε βάλε τους 76,50 8α δείς μεγάλη διαφορά.....στο 3dmark score

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.